Τα μηχανήματα με τα μηχανήματα και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους. – Tου Αντώνη Μακρή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ένα κλίμα ανησυχίας γιγαντώνεται από τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και την ‘απειλή’ της τεχνητής νοημοσύνης. Υπερυπολογιστές, ψηφιακά ολογράμματα, ρομπότ, βιονική, προκαλούν ζοφερά οράματα Τεχνοκρατικών δυστοπιών. Η ιλιγγιώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας μαζί με την φτωχοποίηση και εξαθλίωση των λαών σε συνθήκες ακραίων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, καθημερινά φανερώνει το σαπισμένο πρόσωπο του Καπιταλισμού που έχει μετατραπεί στο κακό μάγο και δεν μπορεί να ελέγξει τις καταχθόνιες δυνάμεις που ο ίδιος κάλεσε ,όπως έλεγε ο Μάρξ, και εγκαθιστά σταθερά την κόλαση επί της γης!

Παράλληλα το τσουνάμι θεωριών new age μυστικισμού που ρέει αδιαλείπτως κυρίως μέσω διαδικτύου και στις μέρες μας κάνει θραύση επί παντός επιστητού, εν προκειμένω διακηρύσσει ότι οι εξελίξεις της τεχνολογίας οδηγούν, ανεξάρτητα από τον ανθρώπινο παράγοντα, στη στέρηση της ελευθερίας, και ότι η τεχνητή νοημοσύνη σύντομα μπορεί να αποκτήσει ‘θεϊκή’ υπόσταση και αυτό να καταλήξει σε μια εσχατολογική αντιπαράθεση με το ανθρώπινο είδος.

Όσο οι αποξενωμένες και περιθωριοποιημένες μάζες, από τις διαδικασίες ουσιαστικής εκπαίδευσης, νομής του πλούτου, συμμετοχής στον σχεδιασμό και στη λήψη αποφάσεων, στην παραγωγή, στη πολιτική, και στη κοινωνία, παραιτούνται του δικαιώματος της συλλογικής διεκδίκησης για ζωή, άλλο τόσο τα κοινωνικά φαινόμενα θα εκλαμβάνονται ως μεταφυσικά και ανεξέλεγκτα απ τους ‘κοινούς θνητούς’, ολοένα και θα ριζώνεται ο φόβος και η μοιρολατρία. Η αστείρευτη φαντασία θα συναντά την αβυσσαλέα άγνοια του παθητικού θεατή των εξελίξεων που θα αρχίζει να αισθάνεται θύμα εξωγήινων τρομακτικών δυνάμεων.

Η αείμνηστη γιαγιά μου, μια πρακτική χωριάτισσα, στην ερώτηση μου αν πιστεύει στα φαντάσματα, μου απαντούσε «τα φαντάσματα με τα φαντάσματα και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους».

Η τεχνητή νοημοσύνη ζωγραφίζει πολύ ωραία , γράφει μουσική και μας κερδίζει στο σκάκι! Εμείς όμως πάντα μπορούμε σαν απρόβλεπτοι και ζαβολιάρηδες που είμαστε να φτιάξουμε έναν υπολογιστή με IQ ραδικιού, που θα τον κερδίζουμε στην τρίλιζα και θα του ρίχνουμε καρπαζιές! Η να προκαλέσουμε έναν πανέξυπνο υπολογιστή στο μπαρμπούτι! Αν είναι και κωλόφαρδος και χάσουμε, τότε τον βγάζουμε από την πρίζα τον πλακώνουμε στις κλωτσιές, και τον στέλνουμε στην ανακύκλωση!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.