Food delivery και κρασί!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Λευτέρη Γιαρέλη, Ιδιοκτήτη και δημιουργού του DelicatoWine And More

Ποιος είπε ότι ένα ωραίο και ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί δεν μπορεί να συνδυαστεί πολύ αρμονικά με τα αγαπημένα delivery της γειτονιάς μας;

Ας αναπτύξουμε την σκέψη μας αυτή, συνδυάζοντας τις αγαπημένες μας επιλογές!

Σουβλάκι! Και όταν λέμε σουβλάκι, αναφερόμαστε φυσικά σε ένα υπέροχο πιτόγυρο ή πίτα καλαμάκι χοιρινό απ’όλα! Eμείς στο Delicatο θα προτείναμε το μοντέρνο κι εκφραστικό Pure Mirabeau από την Προβηγκία της Γαλλίας ή το ΑΤΜΑ ερυθρό Θυμιόπουλου με δροσερή και μακρά επίνευση.

Μετά, θα περάσουμε στην επίσημη αγαπημένη από τη γείτονα χώρα, τη φίλη μας την Πίτσα! Πάντα με λεπτό ζυμάρι, παρακαλώ… Με τις επιλογές πλέον να είναι άπειρες και οι συνδυασμοί ευφάνταστοι. Συνήθως προτιμάμε λίγα και καλά. Θα προτείναμε APLA ερυθρό Oenops, μια ντελικάτη Λυμνιώνα ή σίγουρα ένα δροσερό Pinot Grigio Rosato Cavit SC με μία πικάντικη πεπερονάτη επιλογή πίτσας.

Και βεβαίως θα συνεχίσουμε με Βurgers, ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με καραμελωμένο κρεμμύδι, τραγανό μπέικον και τη σάλτσα που τραβά η όρεξή μας εκείνο το βράδυ. Αυγά και μανιτάρια προστίθενται σε σπάνιες περιπτώσεις. Θα προτείναμε, λοιπόν ένα βελούδινο Αργεντίνικο Crios Malbec της Susana Balbo, και σίγουρα ένα υπέρκομψο ορεινό Merlot Aenaon Λαντίδη, περασμένο από βαρέλι, με πλούσιο στόμα.

Και φυσικά θα κλείσω τη λίστα αυτή, των δικών μας κλασικών προτιμήσεων, με Sushi. Τι νομίζατε; Γιατί ναι, δεν είχαμε στο χωριό μας, αλλά το μάθαμε μεγαλώνοντας και τώρα αποτελεί αδυναμία μεγάλη. Ιδίως για όσους αγαπούν το φρέσκο ψάρι, όπως εμείς, αλλά και εκτιμούν τις φοβερά μαστόρικες ιαπωνέζικες τεχνικές που το αναδεικνύουν.

Το ψάρι ζητά Ασύρτικο από το Κτήμα Γεροβασιλειού «Λευκό», με τα φρουτώδη αρώματα που δίνει η Μαλαγουζιά, ενώ εγώ, ο γνωστός «εισαγόμενος» θα διάλεγα την τραγανή οξύτητα του φρουτένιου Torrontes CRIOS Susana Balbo.Και φυσικά θα ήταν αδύνατον να λείπει το Domaine Rose Merlot του Κώστα Λαζαρίδη από το τραπέζι μας.

Και μην αναρωτιέστε γιατί ξεκινήσαμε γυμναστική εδώ κι ένα χρόνο. Λέμε σε όλους για την καλή φυσική κατάσταση και την ευεξία που μας προσφέρει. Ψέματα, παιδιά! Για να τρωγοπίνουμε με άνεση. Ορίστε, το είπα. Τι καταλάβατε τώρα;

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Delicato Wine and More

ΛεωφόροςΚύπρου 55, τηλ. 211 420 3454

FΒ/Instagram: delicatowineandmore

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.