05.03.22

Τα δύο ΚΑΠΗ κόβουν από κοινού πρωτοχρονιάτικη πίτα για πρώτη φορά.

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από τη μάστιγα που έπληξε την χώρα τον COVID 19.

Για την τρίτη ηλικία αυτό ήταν πιο δύσκολο.

Έτσι φέτος οι υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ με τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Φασκιώτη αποφάσισαν να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανακοίνωσε ότι ανοίγουν τα ΚΑΠΗ, θεωρώντας ότι η κοινωνικοποίηση για την τρίτη ηλικία είναι προτεραιότητα.

Στην κοπή της πίτας εκτός από τον Δήμαρχο παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικές παρατάξεις και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Χρήστος Βοσκόπουλος, αποτίμησε τη χρονιά που έφυγε, μια δύσκολη χρονιά οικονομικής και υγειονομικής κρίσης και σχολίασε τον πόλεμο που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή που θυμίζει εποχές ζόφου και καταστροφής, ενώ γεμίζει ανασφάλεια τους πολίτες για το μέλλον.

Επίσης αναφέρθηκε στην μεγάλη επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή το πώς εγκαταστάθηκαν και πως τα κατάφεραν οι πρόσφυγες και άλλαξαν την πορεία της χώρας.

Στην ομιλία του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Φασκιώτης, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο γεγονός ότι για πρώτη φορά το Α’ & Β’ ΚΑΠΗ κάνουν από κοινού την εκδήλωση αυτή.

Δήλωσε επίσης ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές δράσεις όπως εκδρομές, εκδηλώσεις κ.α.

Κλείνοντας ο Αντιδήμαρχος είπε ότι η Δημοτική αρχή εγγυάται στα μέλη των ΚΑΠΗ ότι θα προσπαθήσει να τους παρέχουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει και ευχήθηκε ευτυχισμένο το 2022 με υγεία πάνω απ’ όλα.

Πηγή: kaisariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.