Άμεση ήταν η απάντηση, (4 Μαρτίου 2022) από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών και ποιο συγκεκριμένα τη ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ στο δημοσίευμα μας Ρωγμή στην ενημέρωση «ΒΥΡΩΝΑΣ: Οι κάτοικοι συνεχίζουν να κινητοποιούνται για να περιέλθει στο δήμο η “σχολάζουσα κληρονομιά” της οδού Ν. Νικηφορίδη» https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2022/02/blog-post_57.html, σχετικα με την σχολάζουσα κληρονομιά επι της οδου Νικηφορίδη στο Βύρωνα

Στο έγγραφο δίνονται απαντήσεις της υπηρεσίας σε ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους για πάρα πολλά χρόνια, σχετικά με την σχολάζουσα κληρονομιά.

Ως Ρωγμή στην ενημέρωση, αφού ευχαριστήσουμε την αρμόδια υπηρεσία για την άμεση απάντηση στο δημοσίευμα μας, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα αυτό, δίνοντας βήμα στους κατοίκους και στηρίζοντας πρωτοβουλίες, προκειμένου ο χώρος αυτός να περιέλθει στο δημόσιο και το δήμο και να αξιοποιηθεί για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών των κάτοικων της περιοχής.

Διαβάστε την απάντηση  

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ

ΠΡΟΣ: Ιστολόγιο «ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

ΘΕΜΑ: Απάντηση επί εγγράφου – σχολάζουσα κληρονομία

Σε σχέση με τα αναγραφόμενα στην ανάρτηση που αναφέρετε στο ανωτέρω μήνυμά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 61 παρ.2 ν.4182/2013, το οποίο μνημονεύεται στο κείμενο ενημέρωσης που μοιράστηκε στους κατοίκους, η αναγνώριση του κληρονομικού δικαιώματος του Δημοσίου μπορεί να ζητηθεί αν δεν υπάρχει εκκρεμοδικία.

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη σχολάζουσα κληρονομία υπήρχαν δικαστικές διεκδικήσεις, οι οποίες έφτασαν μέχρι τον Άρειο Πάγο, και κατέστησαν τελεσίδικες στα μέσα του 2021.

Η Υπηρεσία μας δεν νομιμοποιούταν να προχωρήσει σε ενέργειες για την αναγνώριση του κληρονομικού δικαιώματος του Δημοσίου παρά μετά την τελεσιδικία των δικαστικών υποθέσεων, όπως και έχει πράξει.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.