Ο Δήμος Καισαριανής αναφέρει:

19.03.2022

Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ. Καισαριανής

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -87kg Ανδρών κατέκτησε ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής και αθλητής του Α.Σ. Καισαριανής, Γιάννης Παπαδόπουλος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, Νίκου Τζανακάκη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακού TaeKwonDo Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 10/3/2022, με συμμετοχή 265 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Το χρυσό δίνει στο νεαρό πρωταθλητή μια θέση στην Εθνική Ομάδα Ανδρών και την πρόκριση του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών στο Μάντσεστερ τον Μάιο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Μεξικό τον Νοέμβριο.

Ο 17χρονος Γιάννης έχει διανύσει μια εξαιρετική πορεία τον τελευταίο χρόνο, έχοντας κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων του 2021 και έχει συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών-Γυναικών στην Εσθονία το 2021 και ως μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων το 2021 κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία των -78kg εφήβων.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχε ένας ακόμα αθλητής του συλλόγου, ο Μιχαήλ Λάκης, στην κατηγορία των +87kg, ο οποίος είχε μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, φτάνοντας μια ανάσα από τα μετάλλια.

Στο «Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος» του Ολυμπιακού TaeKwonDo που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα 11–13/3/2022 υπό την αιγίδα της Ένωσης TaeKwonDo Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) με την συμμετοχή 900 αθλητών και αθλητριών από την Νότια Ελλάδα, οι αθλητές του Α.Σ. Καισαριανής κατέκτησαν συνολικά 4 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια:

Χρυσά:

Γκεβέζος Παναγιώτης

Σκαφίδας Γεώργιος

Παπαδόπουλος Εμμανουήλ Χρυσό

Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος

Αργυρά:

Αστυρακάκης Αντώνιος

Αθανασίου Μαρία-Ζωή

Λάζε Ναταλία Αργυρό

Μπούντο Κωνσταντίνος

Χάλκινα:

Ζαφειρόπουλος Γεώργιος

Παππά Ευανθία

Την 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές:

Μπαλακτσής Γεώργιος

Αθανασίου Δημήτριος

Κοκοβίκας Γεώργιος

Αστυρακάκης Γεώργιος

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της πόλης και στον προπονητή τους για την αξιέπαινη προσπάθεια και τις εντυπωσιακές επιδόσεις.

Σας ευχαριστούμε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.