Η διασφάλιση της απρόσκοπτης και επιτυχημένης μέχρι σήμερα λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». στους δήμους καθώς και η αρνητική εξέλιξη από το σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο εν λόγω πρόγραμμα ,με ένα σημαντικό αριθμό από τους ήδη υπάρχοντες εργαζομένους σ΄αυτό να …μένει εκτός λόγω κριτηρίων κλπ , ήταν το αντικείμενο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγου και Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι».
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση , η μη απορρόφηση όλου του νυν προσωπικού, « θα επιφέρει δυσλειτουργίες στην υλοποίηση του προγράμματος και γεννά μία αίσθηση αδικίας, μετά από 17 χρόνια αδιάλειπτης εργασίας».
«Σε μια εποχή που όλοι έχουμε αντιληφθεί την κρισιμότητα των καταστάσεων αλλά και την αναγκαιότητα στήριξης ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων των πολιτών στις τοπικές μας κοινωνίες, θεωρούμε ότι κανείς δεν περισσεύει από τέτοιες επιτυχημένες δράσεις και οφείλουμε να τις διασφαλίσουμε και να τις συνεχίσουμε απρόσκοπτα» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.
Και τα δύο μέρη συμφώνησαν να αναζητηθούν νόμιμοι τρόποι έτσι ώστε ο αριθμός αυτός των εργαζομένων, να απορροφηθεί στις υπάρχουσες δομές. Παράλληλα συμφωνήθηκε να επιδιωχθεί συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών για το θέμα την επόμενη εβδομάδα.
Στη διαδικτυακή συνάντηση εκτός του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου συμμετείχαν: ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ Γιάννης Καραγιάννης, η προϊσταμένη Διεύθυνσης και Επεξεργασίας Πολιτικών της Τ.Α. Χρύσα Μανάρα, η προϊσταμένη Νομικής Υπηρεσίας ΚΕΔΕ Ντορέτα Αλεξίου και ο Γεράσιμος Φεσσιάν, στέλεχος της ΚΕΔΕ. Επίσης συμμετείχαν οι εξής εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγου και Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι»: ο πρόεδρος Κοινωνικών Δομών Λευκάδας Γιάννης Αθανασίου, η πρόεδρος του ΒΣΣ Αττικής Σοφία Κολιζέρα, η πρόεδρος Σωματείου ΕΠΥΒ Κεντρικής Μακεδονίας Ζωή Ιωακειμίδου, η πρόεδρος του ΒΣΣ Σωματείου Καρδίτσας Γκόλφω Γκαραγκούνη, η πρόεδρος Χρυσούλα Κλεισαρχάκη και η γενική γραμματέας Αναστασία Πανούση του ΣΕΚΦΕΟ Κρήτης και η γραμματέας Σωματείου Εύβοιας Ελένη Γιαννούτσου.

Πηγή: news-ta.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.