Από τον επόμενο μήνα θα σταματήσει πιθανότατα η επιβολή του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, όπως δήλωσε σήμερα, Τετάρτη (23/3), η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Πρόσθεσε πως αν τα κρούσματα κορονοϊού μειωθούν σε 200 με 300 την ημέρα τότε μπορεί να υπάρξει μια μεγαλύτερη απελευθέρωση, αλλά ακόμη δεν είμαστε εκεί. Διευκρίνισε ότι δεν θα παραγραφούν τα πρόστιμα που έχουν ήδη επιβληθεί.

Σχετικά με την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, η κα. Γκάγκα ανέφερε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ ότι δεν εξετάζεται να χορηγηθεί παρά μόνο σε κάποιες κατηγορίες ανοσοκατεσταλμένων ατόμων.

Υπενθυμίζεται πως ήδη από χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταργηθεί προσωρινά το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. «Όλα αυτά εξετάζονται αυτή τη στιγμή. Το διοικητικό πρόστιμο είναι κάτι το οποίο απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει, γιατί -έστω και πολύ χαμηλά ραντεβού, αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να παίρνουμε και ραντεβού πρώτης δόσης. Όλα αυτά συνεκτιμώνται. Ο κύριος σκοπός όλων μας (…) είναι να επιστρέψουμε πλήρως σε μια κανονικότητα, αλλά αυτό είναι πολύ πρόωρο για να τεθεί από τώρα» ανέφερε.

Πηγή: news247.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.