Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Καταπολέμησης της Διαφθοράς, διατάξεις για θέματα ανθρώπινου δυναμικού και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης», που ψηφίζεται στη βουλή καταργεί τη διάταξη που έδινε το δικαίωμα στους δήμους και τις περιφέρειες, να μην εξαντλούν όλα τα ένδικα μέσα, στις περιπτώσεις που τα δικαστήρια δικαίωναν εργαζόμενους, που είχαν προσφύγει και διεκδικούσαν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Με την απόφασή της αυτή η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα και να κλείσει κάθε παράθυρο στον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία. Εντάσσεται στο πλαίσιο της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής της, για ανακυκλωνόμενους συμβασιούχους, για τη συρρίκνωση του δημοσίου και των ΟΤΑ και την ανάθεση βασικών αρμοδιοτήτων τους σε ιδιώτες.

Η ΑΔΕΔΥ, οι Ομοσπονδίες των Εργαζομένων του Δημοσίου και τα Σωματεία πρέπει να αντιδράσουν, γιατί η διάταξη αυτή δεν θίγει μόνο τους συμβασιούχους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, αφού θωρακίζει το θεσμικό πλαίσιο και σε συνδυασμό με την απαγόρευση των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, καθιστά το δημόσιο και τους ΟΤΑ ανίκανους να προσφέρουν υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους εργαζόμενους αδύναμους απέναντι στην εντατικοποίηση της εργασίας, τον εργοδοτικό αυταρχισμό και τις διεκδικήσεις τους για καλύτερους όρους αμοιβής και εργασίας.

Με τον αγώνα μας μπορούμε να κάνουμε τη διάταξη αυτή να μείνει κενό γράμμα, όπως έγινε και στο παρελθόν, που οι εργαζόμενοι και τα σωματεία «ανάγκαζαν» τους δημάρχους να μην ασκούν εφέσεις σε πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις.

Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ επιμένει ότι ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή εργασία δεν κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά από τον αγώνα των εργαζομένων. Οι πολίτες πχ πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη για την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό και δικαιούνται την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών. Δεν μπορεί η κάθε κυβέρνηση να απαγορεύει τις προσλήψεις προσωπικού για την παροχή αυτών των υπηρεσιών, ούτε να παρεμβαίνει στην λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για το αν οι εργαζόμενοι, που δικαιώνονται δικαστικά, είναι αναγκαίοι ή όχι.

Διεκδικούμε την μετατροπή όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε αορίστου χρόνου και τη διενέργεια διαγωνισμών, μέσω ΑΣΕΠ για τη στελέχωση όλων των υπηρεσιών των δήμων με το απαραίτητο προσωπικό, για να σταματήσει το εμπόριο ελπίδας και η ομηρία των εργαζομένων από το κράτος και την εργοδοσία.

Καλούμε τέλος όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά και μαχητικά το παρόν τους στην γενική απεργία στις 6 Απρίλη και στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλες τις πόλεις.

23/3/2022                                                                                                       

Από το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.