Φασιστικά συνθήματα σε σχολεία του Βύρωνα τις προηγούμενες ημέρες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο 3ο και 5ο Λύκειο στα νταμάρια του Βύρωνα, στην γειτονιά της Μεταμόρφωσης.

Στο σχολικό συγκρότημα στα νταμάρια και άλλες φορές έχουν κάνει την εμφάνιση τους φασιστικές και εθνικιστικές «φωνές». Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα “ξέφυγαν”. Γράφτηκαν συνθήματα μέσα στο χώρο των δύο σχολείων και ασκήθηκαν πιέσεις σε μαθητές και καθηγητές. Ταυτόχρονα πληθαίνουν φαινόμενα παραβατικότητας από εξωσχολικούς -και όχι μόνο.

Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είτε δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη στα σχολεία, είτε έχει ατονήσει (και δεν εννοούμε ιδιωτική φύλαξη security) από την υπηρεσία φύλαξης του δήμου λόγω έλλειψης προσωπικού, ευνοεί στο να υπάρχουν διάφορα φαινόμενα, ζημιών, μπούλινγκ, κλοπών κ.ά., όπως πρόσφατα στο 3ο Γυμνάσιο, φασιστικών συνθημάτων κ.λπ. Την ευθύνη για την φύλαξη των σχολείων την έχει ο δήμος και επανειλημμένα έχει τεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η λύση δεν είναι ούτε οι ιδιωτικές εταιρείες, ούτε τα ημίμετρα με συμβασιούχους με ημερομηνία λήξης και πάλι από την αρχή. Χρειάζεται μόνιμο προσωπικό ώστε να στελεχωθεί η υπηρεσία φυλάκων του δήμου για να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται δραστηριότητα φασιστικής και εθνικιστικής ομάδας που προσπαθεί να παρέμβει μέσα και έξω από τα σχολεία και να σπείρει το φασιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο στα νεαρά παιδιά. Το γενικό πολιτικό κλίμα, η οξύτητα των κοινωνικών προβλημάτων -και ιδιαίτερα στους νέους- εξαιτίας της διαρκούς αντιλαϊκής, αστικής πολιτικής των κυβερνήσεων, ο πόλεμος και οι συνέπειες του, η φθορά δημοκρατικών αξίων και αριστερών οραμάτων στρώνουν το έδαφος για την εμφάνιση των φασιστικών και εθνικιστικών ιδεών, που ενώ είναι ότι πιο παλιό, συστημικό και σάπιο στα πλαίσια της αστικής πολιτικής, ορισμένοι τις εμφανίζουν ως αντισυστημικές ιδέες, ψαρεύοντας στα θολά νερά της άγνοιας.

Καθηγητές, γονείς, μαθητές αντέδρασαν στην εμφάνιση και δράση των φασιστικών και εθνικιστών και ενημέρωσαν το δήμο Βύρωνα, όπου έκανε παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα.

Το αυγό του φιδιού επωάζεται και το βοηθούν οι πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες για να είναι έτοιμο να εμφανιστεί. Χρειάζεται ευρύτερο δημοκρατικό μέτωπο για την αντιμετώπιση του και κυρίως πολιτική και κοινωνική δράση, ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές που δημιουργούν το έδαφος για την εμφάνιση του.

Σε ανακοίνωση οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στον Βύρωνα αναφέρουν:

«Σαν τους αρουραίους μέσα στη νύχτα βγήκαν οι φασίστες στο 3ο και το 5ο ΓΕΛ Βύρωνα για να γράψουν τα εμετικά τους συνθήματα. Γιατί τη μέρα, οι μαθητές με τα πρόσωπά τους, καταδικάζουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας, διεκδικούν την κατάργηση της ΕΒΕ, της Τράπεζας Θεμάτων, μέτρα προστασίας της υγείας τους. Την ώρα που υπάρχει αναβρασμός από την κυβερνητική πολιτική και την εξαθλίωση, το σύστημα αμολά τα μαντρόσκυλά του για να τρομοκρατήσουν.

Είναι στο χέρι των μαθητών, των εκπαιδευτικών, συνολικά του λαϊκού κινήματος να πετάξει στα σκουπίδια τους φασίστες και την “ιδεολογία” τους. Τους απομονώνουμε σε κάθε σχολείο και γειτονιά! Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο τους, που είναι ο εκφοβισμός του λαού, η επίθεση σε πρόσφυγες, κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, κάνοντας πλάτες στα αφεντικά τους. Ο λαός του Βύρωνα ξεμπέρδεψε στο παρελθόν με αυτούς, χρέος της νέας γενιάς να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί!».

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.