Μια ομάδα πολιτών της πόλης μας γεμάτη ευαισθησία για τον συνάνθρωπο, συνεσταλμένοι τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν  την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ομάδα,  κοινωνικής κουζίνας ο “άλλος άνθρωπος Βύρωνα”, για να παρέχουν φαγητό σε συνανθρώπους μας.

Στηρίζουν οι ίδιοι οικονομικά από το υστέρημα τους την προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας τα υλικά για την παρασκευή φαγητού και την κάλυψη τρεχόντων εξόδων όπως, γκάζι, μπολ φαγητού, κ.α. Προσφέροντας προσωπική εργασία για την παρασκευή του φαγητού και την διανομή του.

Δεν λείπουν όμως και οι συμπολίτες μας που αναγνωρίζοντας την προσφορά της κοινωνικής κουζίνας τους, τους προσφέρουν τρόφιμα για την παρασκευή του φαγητού.

Στην αρχή ξεκίνησαν διστακτικά, στη συνέχεια βλέποντας την ανταπόκριση συμπολιτών μας για να πάρουν μια μερίδα φαγητό, πλαισιώθηκαν από περισσότερους ανθρώπους και πάνω από τρία χρόνια, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, προσφέρουν δυο φορές στο μήνα φαγητό.

Στέκι τους, για να προφέρουν φαγητό, με χαμόγελο, ανεξαιρέτως σε όποιον/α το χρειάζεται, άλλοτε είναι Παρασκευή στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου και άλλοτε Κυριακή στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 1 το μεσημέρι τους συναντήσαμε στην πλατεία Αγ. Λάζαρου και ήδη είχαν προφέρει πάνω από 60 μερίδες φαγητό σε συνάνθρωπους μας.

Ορισμένοι από τους συντελεστές της ομάδας

Το νέο τους ραντεβού για να προφέρουν φαγητό σε όποιον/α το χρειάζεται είναι στις 10 Απριλίου μετά τις 11 π.μ. στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου.

Αυτοσυστήνεται

Είμαστε μια μεγάλη παρέα με κοινό στοιχείο την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτή την αγάπη και δημιουργήσαμε την Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος του Βύρωνα».

Μας βρίσκεται Παρασκευή  στο πάρκο «Καραολή & Δημητρίου» (κοντά στην Λαϊκή) και Κυριακή  στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου, να μαγειρεύουμε φαγητά για όλους.

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος Βύρωνα», διανύει πάνω από τρία χρόνια ζωής  και είναι αυτοδιαχειριζόμενη, αυτόνομη και ανεξάρτητη.

Ο μόνος και πραγματικός υποστηρικτής της είναι οι άνθρωποι της κοινωνίας του Βύρωνα. Δεν ανήκει σε κανένα πρόσωπο, παράταξη ή πολιτικό κόμμα.

Αυτός ο χαρακτήρας της κουζίνας είναι που δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα να την οικειοποιηθεί.

Όλοι οι εθελοντές λειτουργούν σε αυτό το πλαίσιο με αυτές τις αρχές και μοιράζονται όμορφες στιγμές αγάπης και συμπαράστασης.

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος Βύρωνα», θα δεχτεί με πολλή αγάπη και εκτίμηση τρόφιμα μακράς διάρκειας από οποιονδήποτε θελήσει να προσφέρει.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.