Επιχειρηματικότητα στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Ζ. Λέλου, Πολιτικού Επιστήµονα, Οικονοµολόγου, Αντιπροέδρου του Δηµοτικού Συµβουλίου Δ. Βύρωνα µε την παράταξη “Μαζί για τον Βύρωνα”

Ζούμε σε μία πόλη σχεδιασμένη πάρα πολλά χρόνια πριν. 

Όταν ακόμη τα αυτοκίνητα ήταν ελάχιστα και η κίνηση στους δρόμους σχεδόν ανύπαρκτη.

Μία πόλη χωρίς χώρους στάθμευσης, σχεδόν χωρίς πεζοδρόμια κι όπου υπάρχουν είναι στενά.

Τα παραπάνω δεν δημιουργούν απλά πρόβλημα στην κίνηση αλλά εμποδίζουν και τις επιχειρηματικές δράσεις και τους δημότες να “ζήσουν” την πόλη τους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να αποδεχτούμε τη μοίρα μας, να αποδεχτούμε ότι τίποτα δεν αλλάζει. 

Οφείλουμε και πιστεύω ότι αυτός είναι ο ρόλος μας ως δημοτική αρχή, να δώσουμε λύσεις σύγχρονες, προς όφελος του δημότη και των επιχειρήσεων.

Είναι σημαντικό να υπάρξει ένα σχέδιο και μία μελέτη, η οποία θα βοηθήσει τους πεζούς αλλά και τις επιχειρήσεις της πόλης και η δημιουργία αυτού του σχεδίου είναι ένας από τους βασικούς στόχους μας ως δημοτική αρχή.

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.

Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα πέρα από την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό είναι η επιχειρηματικότητα. Η υγιής επιχειρηματικότητα.

Το κομμάτι της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι κομμάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και θα ήθελα πάνω σε αυτό να προσφέρω ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως αρθρογράφος σε αυτή την εφημερίδα με σκέψεις και προτάσεις υλοποιήσιμες και να μη μείνω στα γνωστά αόριστα ευχολόγια. Με αυτό ως δεδομένο θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το “θέμα”. 

Φυσικά ένα άρθρο δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις, όμως ελπίζω να δώσω μια κατεύθυνση και μια εικόνα για το πως μπορούμε να έχουμε μια πόλη φιλική σε όλους μας.

Μια τέτοια λύση μπορεί να είναι η μετατροπή κάποιων δρόμων της πόλης σε δρόμους με προτεραιότητα στην κίνηση των πεζών, στους οποίους, με τις κατάλληλες διαμορφώσεις, εξασφαλίζεται εκτός από την χρήση του πεζοδρομίου η διέλευση οχημάτων με χαμηλή ταχύτητα ή ακόμα και η στάθμευση. Οι δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας εξυπηρετούν την συνεχή ασφαλή και χωρίς εμπόδια κυκλοφορία, τόσο των πεζών όσο και των ΑμεΑ. 

Έτσι, μπορούμε να δώσουμε έμφαση στις οικονομικές δράσεις πράγμα,που σημαίνει πως θα βοηθήσουμε στην τόνωση της εμπορικής κίνησης και των χρήσεων γης, ενώ παράλληλα η ανασύνταξη του κυκλοφοριακού χάρτη θα αποβεί σε όφελος των κατοίκων αλλά και του περιβάλλοντος, με την ενεργοποίηση δραστηριοτήτων, οι οποίες μπορεί να βοηθήσουν κοινωνικές ομάδες να έρθουν πιο κοντά ενσωματώνοντας μέσα σε αυτή την προσπάθεια την λογική της επιχειρηματικότητας με την δημιουργία συνθηκών τόσο για την δραστηριοποίηση όσο και για την διατήρηση επιχειρήσεων. 

Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι δρόμοι είναι θέμα σχεδίου και μελέτης, όμως – χωρίς να είμαι ειδικός – μπορώ να σκεφτώ μία περιοχή, η οποία στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε 2 χρόνια τώρα, προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή μία αγορά λειτουργική, βιώσιμη με υψηλά ποιοτικά στάνταρ κι αναφέρομαι στην περιοχή της Καραολή και Δημητρίου.  

Η δημοτική αρχή μπορεί και οφείλει να προσφέρει τα μέσα – εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη βελτίωση των συνθηκών μέσα στις οποίες λειτουργούν οι επιχειρήσεις της περιοχής. 

Σε αυτή την περιοχή λοιπόν βρίσκεται το θέατρο βράχων αλλά και ένας σημαντικός δρόμος. Η Καραολή  και Δημητρίου καθώς και τα γύρω στενά, που δημιουργούν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αγορά όχι μόνο γιατί έχουν συγκεντρωθεί εκεί αρκετές επιχειρήσεις αλλά γιατί και η ίδια η σύγχρονη δομή της συγκεκριμένης περιοχής, βοήθα με το σχεδιασμό που έχει, στην ανάπτυξη και στη λειτουργία επιχειρηματικών δράσεων. 

Οι παρεμβάσεις λοιπόν της δημοτικής αρχής οφείλουν να εκμεταλλευτούν τα στοιχεία αυτά και να τα συνδέσουν καθώς και να δώσουν όπως προείπα τα εργαλεία για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Η δημοτική συγκοινωνία και η δημιουργία ενός πάρκινγκ – κατά τη γνώμη μου χαμηλά στην Καραολή Δημητρίου κοντά στο θέατρο βράχων – ούτως ώστε να εξυπηρετεί και την κίνηση και τη λειτουργία του θεάτρου βράχων κατά τους θερινούς μήνες είναι απαραίτητη. 

Γνωρίζουμε πως οι παραστάσεις του θεάτρου βράχων αποτελούν μαγνήτη για όλη την Αττική και όχι μόνο το Βύρωνα καθώς και ότι η κίνηση μεταφέρεται από την Κατεχάκη μέσω της Καραολή Δημητρίου προς το θέατρο Βράχων.

Ο κόσμος από την άνοιξη και μετά, σε αυτή την υπέροχη χώρα που λέγεται Ελλάδα με τον όμορφο ήλιο και το εξαιρετικό κλίμα, δεν κλείνεται στο σπίτι. Βγαίνει έξω και ζει στην πόλη. Έτσι κάποιος που θα δει μία παράσταση στο θέατρο βράχων είναι εύκολο να ξεκινήσει με ένα καφέ πριν ή να τελειώσει με ένα ποτό μετά κάπου στην Καραολή.

Συνεπώς η σύνδεση αυτών των στοιχείων μέσω δημοτικής συγκοινωνίας δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη, που έχει αφήσει το όχημα του στο δημοτικό πάρκινγκ στην περιοχή να εκμεταλλευτεί όλα τα παραπάνω χωρίς να ταλαιπωρηθεί κι αποτελεί “εργαλείο” για την αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Βύρωνα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.