Στιγμές ανόδου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δημοσιεύουμε ένα κεφάλαιο από το νέο υπό δημοσίευση ιστορικό λεύκωμα του  ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ, Πανεπιστημιακού – Συγγραφέα

«ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Μια ομάδα-μια ιστορία…. Μια έφηβη 95 χρόνων» Το βιβλίο θα Κυκλοφορήσει σύντομα σε περιορισμένα αντίτυπα εξαιτίας του μικρού εύρους του αναγνωστικού κοινού…

Στιγμές ανόδου

   Στις 25 Απριλίου του 1998 η ιστορική ομάδα της Καισαριανής  πανηγύριζε την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.  Δύο μέρες μετά  από τα πανηγύρια της ανόδου  στο φιλικό αλλά απαρχαιωμένο για την ψηλή κατηγορία  κλειστό της Καισαριανής, σχεδόν τίποτα  δεν θυμίζει κάτι από το «μεθύσι» της επιτυχίας. Το μεθύσι της ανόδου.  Μόνο μερικά κρεμασμένα στην οροφή μπαλόνια και οι φωνές του Κώστα Πολίτη προς τους ….αγουροξυπνημένους από το κυριακάτικο ξεφάντωμα παίκτες του: «Είστε επαγγελματίες και πρωταθλητές. Πρέπει να λειτουργείτε  πάντα ανάλογα». Αυστηρός ο κώουτς, όπως πάντα.

   Κι όμως! Κάτι τώρα ήταν διαφορετικό. Υπήρχε αυτό το μόνιμα καρφωμένο στο στόμα χαμόγελο, που έδειχνε πως η Καισαριανή γιορτάζει ακόμα, μια μεγάλη πορεία, που την έκανε και πάλι περήφανη. Όπως τότε…. Οι παλιοί θυμούνται το 1985 με τα παιδιά της ΝΗΑΡ ΗΣΤ και οι ακόμα μεγαλύτεροι, αν ζουν, τη χρυσή εποχή της ιστορικής ομάδας. Ο Κώστας Πολίτης, δικαιωμένος πλέον,  απολάμβανε τον καφέ του και διηγιόταν ιστορίες. Μερικοί θυμόντουσαν, άλλοι απλά μάθαιναν. Στοιχεία και στιγμές από την Ιστορία της ομάδας.

Ακόμα και το όνομα της ομάδας περίεργο.. ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Τι είναι αυτή η ονομασία;  Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η ονομασία μια κολεγιακής ομάδας στις ΗΠΑ ή σύλλογος της Μεγάλης Βρετανίας. Βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχει σχέση με τις ΗΠΑ. Το όνομα ΝΗΑΡ ΗΣΤ, όπως προαναφέραμε, προέρχεται από το ομώνυμο αμερικανικό ίδρυμα Near East Foundation, το οποίο ίδρυσαν Αμερικανοί στη χώρα μας για την προστασία των ορφανών και προσφύγων από τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Η ομάδα που δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα του ιδρύματος πήρε το όνομα ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

  Ο χώρος που κατασκευάσθηκε το γήπεδο της Καισαριανής ανήκε κι αυτός στο ίδρυμα. Η ΝΗΑΡ ΗΣΤ συμμετείχε στο πρώτο πρωτάθλημα της χώρας μας, το 1927 και το  1936 κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο στην ιστορία της. Επίσημα το πρώτο, καθώς η ΝΗΑΡ ΗΣΤ πήρε και ένα ανεπίσημο πρωτάθλημα. Στα δύσκολα χρόνια της κατοχής, το 1943!!! Αν και επίσημοι αγώνες δεν γίνονταν, πέντε ομάδες, ο Σπόρτιγκ, η ΧΑΝ Νίκαιας, ο Μίλωνας, η Θύελλα Πειραιά, που προήλθε από τη μικτή Ολυμπιακού και Πειραϊκού και η Ένωση Κολωνακίου  που δεν ήταν άλλη από τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ διοργάνωσαν ένα μίνι πρωτάθλημα (με πρωτεργάτη τον Αντώνη Σκυλογιάννη ) που έγινε στο γήπεδο του Σπόρτιγκ. Η ΝΗΑΡ ΗΣΤ ονομάστηκε Ένωση Κολωνακίου, γιατί ήταν στο μάτι του κυκλώνα, όπως και όλη η συνοικία. Κάποιο όνομα διαφορετικό έπρεπε να βρει και βρήκε.

Και τώρα, χρόνια μετά η ΝΗΑΡ ΗΣΤ πρωταγωνιστεί και πάλι. Η μικρή αυτή συνοικία με την ιστορία που κουβαλάει βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Κορυφαία στιγμή για την αθλητική ιστορία της πόλης, καθώς η γειτονιά ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της ποδοσφαιρικής ομάδας: του Εθνικού Αστέρα. 1998. «Μεγάλε, αν αντέξει και ο Εθνικός Αστέρας, θα ψήσουμε στην πλατεία περισσότερα αρνιά απ’ ότι το Πάσχα». Πέταγαν στα σύννεφα.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.