Έφυγαν… αλλά πού θα πάνε;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Πρόσφατα, την πρωταπριλιά, ανεξαρτητοποιήθηκαν τρία στελέχη της Δημοτικής παράταξης νέα εποχή Βύρωνα, η κα Μπαστέα, ο κος Ταραζώνας και ο κος Ντόβολος.

Στο κείμενο της ανεξαρτητοποίησή τους, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας με τίτλο “Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης των Δημοτικών Συμβούλων Μπαστέα, Ντόβολου, Ταραζόνα”, δηλώνουν πως η κίνησή τους αυτή έγινε με στόχο “να απελευθερωθούν οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας, έτσι ώστε, να γίνουν εφικτές οι απαραίτητες συγκλίσεις με στόχο την αναγκαία αλλαγή που χρειάζεται η Δημοτική αρχή στο Βύρωνα”.

Ενδιαφέρον είχαν οι πρώτες αντιδράσεις, σε αυτή την κίνηση τους. Ακούστηκαν πολλά. Που θα πάνε; Μετά από 7 χρόνια “εμφυλίου” πόσο εύκολο είναι να τους αποδεχτούν στην παράταξη “Μαζί για τον Βύρωνα”; Είναι δυνατόν να πάνε στον “Εξυπνο Βύρωνα”, που με το ζόρι θα βγάλει ένα δημοτικό σύμβουλο; Θα φτιάξουν και 4η παράταξη από τον ίδιο χώρο; Δηλαδή αυτοί φταίνε, που τόσο καιρό δεν επιτυγχάνεται η σύγκλιση και φεύγουν για να βοηθήσουν να επιτευχθεί;

Ότι κι αν πούμε είναι νωρίς ακόμη.

Σίγουρα πέτυχαν να ταράξουν τα νερά στο χώρο και να συσπειρώσουν τη Νέα Εποχή, στελέχη της οποίας δείχνοντας τη συσπείρωσή τους και τη στήριξή τους στον κο Γώγο απάντησαν με ανακοίνωση όπου δηλώνουν “θα συνεχίσουμε απερίσπαστα να αγωνιζόμαστε με «αξιοπρέπεια – σεβασμό – δικαιοσύνη και αλληλεγγύη» για τον συνάνθρωπό μας”

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.