Με λίγα λόγια

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Αντώνη Μακρή

Καταρχήν.

Γεννηθήκαμε ως όντα με ικανότητες, αλλά δέσμια βιολογικών αναγκών.

Η Ανάγκη για Τροφή, Ένδυση, Στέγη, Προστασία από εξωτερικούς φυσικούς κινδύνους ήταν το έναυσμα οποιασδήποτε δραστηριότητάς μας.

Έτσι διστακτικά ξεκινήσαμε.

Αργότερα, συσσωρεύτηκε περισσότερος πλούτος, φτιάξαμε Γλώσσα, Πόλεις, Δημοκρατία, Εμπόριο, Τέχνες, Επιστήμη, φτάσαμε και στο Φεγγάρι.

Παράλληλα, όμως, μέρος της ανθρωπότητας, αφού αρχικά εξασφάλισε τα βασικά, καρπώθηκε άφθονο πλούτο και εξουσία. Έτσι κάναμε Πολέμους που φτιάξανε Βασιλιάδες, Σκλάβους, Πλούσιους, Φτωχούς, Νόμους, Κράτη, Στρατούς, μέχρι όπλα μαζικής καταστροφής.

Όλες τις πρώτες ύλες μας τις έδινε η Γη.

Με την Εμφάνιση και την Κυριαρχία του Καπιταλισμού εντατικοποιήθηκε η εκμετάλλευση.

Μετά την κοσμοϊστορική παρένθεση του Σοσιαλισμού, τις παλινωδίες και την τελική πτώση του, άνοιξαν οι Ασκοί του Αιόλου.

Η Γη κατασπαράχθηκε και άρχισε κλιμακωτά η καθίζηση.

Μεγάλωσε ο πληθυσμός και οι ανισότητες, η εξαθλίωση μαζί με τη χλιδή!

Επί σειρά ετών οι επιστήμονες φώναζαν για φρένο στην ανάπτυξη γιατί ο πλανήτης αιμορραγεί, αρχικά γίνανε προσπάθειες, αλλά σύντομα οι αφέντες του πλούτου συνέχισαν τον δρόμο τους.

Άφησαν και ένα όνομα «Κλιματική αλλαγή» σαν αιωρούμενη ουράνια απειλή. Δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτύπωμα της δράσης του Κεφαλαίου, που λεηλατώντας άπληστα τους φυσικούς πόρους δυσχεραίνει την περεταίρω ανάπτυξή του και βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξή του, αλλά και την ύπαρξη ζωής γενικότερα.

Τότε άρχισε η οργανωμένη επίθεσή του με την ονομασία Χρηματοπιστωτική Κρίση.

Μετά ήρθε και ο Covid που έδωσε την Χρυσή ευκαιρία στην εξουσία να προπαρασκευάσει την μετάβαση σε ένα νέο Ολοκληρωτισμό, κάνοντας  σαφές ότι το στοιχειωδώς δημοκρατικό οικοδόμημα που ξέραμε ανήκει στο παρελθόν.

Τώρα οι Αφέντες έχοντας τρομακτική δύναμη στα χέρια και με τους λαούς δεμένους ετοιμάζονται για έναν πόλεμο μεταξύ τους με στόχο το πέρασμα πλούτου και εξουσίας σε ακόμα λιγότερα χέρια.

Είναι προφανές ότι μπήκαμε σε Αχαρτογράφητα νερά  με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Λόγω της υστερικής αδηφαγίας λιμασμένων κεφαλαιοκράτων, και των μηχανισμών τους, πολλές γενιές κινδυνεύουν να βιώσουνε έναν παρατεταμένο Αρμαγεδδώνα, αν όχι ένα άμεσο Όλεθρο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.