Ήρθε η ώρα για μια “κοινωνική επανάσταση”  στην Καισαριανή..!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Επιβάλλεται να μπει τέλος στα κομματικά “παραμάγαζα” και τους εντολοδόχους τους, που έχουν καθηλώσει την πόλη στην υπανάπτυξη και τη μιζέρια…

 

 

Με το τελευταίο κρούσμα ωμής απεμπόλησης δικαιωμάτων της Καισαριανής και των πολιτών της, “το ποτήρι ξεχείλισε”… Οι δήθεν “προστάτες της λαϊκής οικογένειας και των αναγκών της”, καταψήφισαν την αναβάθμιση δύο παιδικών χαρών της Καισαριανής μέσω του ΣΠΑΥ, με ευρωπαϊκά κονδύλια..! Το “επιχείρημά” τους ήταν ότι θα γινόταν “εκχώρηση δημόσιας περιουσίας”!!!  Και τολμούν να το λένε αυτό εκείνοι που τουλάχιστον δύο δεκαετίες τώρα έχουν εκχωρήσει κατά συρροή δημόσιους χώρους της Καισαριανής σε “τσιφλικάδες” και “μεγάλα συμφέροντα”, αρχής γενομένης από τη διοίκηση του ΚΚΕ!!! Το οποίο απεμπόλησε ΚΑΙ το προσφερθέν από το κράτος αντάλλαγμα για τους Ολυμπιακούς του 2004!!!

 Και ενώ όλοι οι δήμοι από τους οποίους πέρασε η Ολυμπιακή φλόγα έφτιαξαν έργα χρήσιμα για τους πολίτες, η Καισαριανή έφτιαξε… το μνημείο των συνδικαλιστών μέσα στο Σκοπευτήριο!!!

Και μετά ήρθε η διοίκηση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, η οποία αποπειράθηκε να παραχωρήσει στην ανώνυμη εταιρία που εκμεταλλεύθηκε εντελώς δωρεάν ΟΛΟ το δήθεν «Δημοτικό» στάδιο για μία δεκαετία, ΚΑΙ το πάρκινγκ στην είσοδο του σταδίου!!! Να μη μείνει, δηλαδή, ούτε ένα μέτρο δημόσιου χώρου ελεύθερο..! Και, κυρίως, να αφαιρέσει έσοδα από την ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ Κοινωφελή Επιχείρηση Καισαριανής και να τα παραδώσει στην Ανώνυμη Εταιρία, με τον μανδύα του «Ερασιτέχνη»!!! Και όλα αυτά έγιναν «στο μιλητό», χωρίς γραπτή εισήγηση!!!

Μετά από αυτά, δεν μένει καμία απορία γιατί η τότε «Κοινωφελής» άφησε ΧΡΕΗ  στους πολίτες ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!

Μαζί με την αποκάλυψη ότι οι δύο δημοτικές επιχειρήσεις ΔΕΚΑ-ΔΕΑΚ διακινούσαν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ “χέρι με χέρι”, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, “έδεσε το γλυκό”: η χρεοκοπία της Καισαριανής έπαιρνε ονοματεπώνυμα…

Στο δημοτικό συμβούλιο στις 29 Μαΐου 2008 ο τότε δήμαρχος κ. Τζόκας, υπερθεμάτισε για την παραχώρηση και τόνισε ότι «η εισήγηση είναι δική του»!!! Ευτυχώς που αντιτάχθηκαν σθεναρά και μέλη της παράταξής του και αποσοβήθηκε και αυτό το ανοσιούργημα…

Η “αγροτική έκταση” του Σκοπευτηρίου!!!

Και μετά ήρθε ο πασόκος τοποτηρητής και διέπραξε το μέγιστο ανοσιούργημα: παραχώρησε το Σκοπευτήριο στη ΜΚΟ ΕΠΕΚΑ, ως… “γεωργική έκταση”!!!

 Και μετά από όλα αυτά και πολλά-πολλά-πολλά άλλα, έχουν το θράσος να μιλάνε για “εκχώρηση δημόσιας περιουσίας”…

Σήμερα κάνουν ότι “δεν ξέρουν τίποτα”…

Βέβαια, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ που σήμερα κάνουν τις “μωρές παρθένες”, ήταν ενεργά μέλη στις παρατάξεις που συνειδητά παραχώρησαν δημόσιους χώρους της Καισαριανής. Έχουν προϊστορία στην κομματική διαπλοκή που έσπρωξε την Καισαριανή στα τάρταρα…

Η μία παράταξη που καταψήφισε έχει επικεφαλής μία πολιτικό που, προφανώς, «ξέχασε» το παρελθόν της στα κοινά, όταν ήταν το «δεξί χέρι» του πασόκου τοποτηρητή που παραχώρησε το Σκοπευτήριο ως «γεωργική έκταση» στη ΜΚΟ ΕΠΕΚΑ… Σήμερα, στη δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται, προεξάρχουσα θέση κατέχουν πρώην στελέχη του πασόκου τοποτηρητή αλλά και πρώην «αρχηγός» παράταξης της Νέας Δημοκρατίας!!!  ΟΛΟΙ βουτηγμένοι στη ντροπιαστική για την Καισαριανή υπόθεση της «γεωργικής έκτασης»!!!

Στην παράταξη του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, ενεργά κομματικά στελέχη  των «δύσοσμων» εποχών, σήμερα κάνουν ότι «δεν γνωρίζουν τίποτα»…

Κάποιοι άλλοι, που υπερασπίζονται δήθεν τις «λαϊκές οικογένειες», «ξέχασαν» ότι παραχώρησαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και χωρίς κανένα αντάλλαγμα όχι μόνο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ σε έναν μεγαλοτσιφλικά της Καισαριανής, αλλά του έδωσαν «πανωπροίκι» και όλα τα μαγαζιά ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ που ήταν κάτω από την κερκίδα, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Το κουβάρι ξετυλίγεται

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή:

Η διοίκηση Κατημερτζή, τον Αύγουστο του 2001, παραχώρησε το «Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής», το οποίο τότε είχε περιέλθει στην κατοχή το δήμου από την ΓΓΑ, στον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας «Εθνικός Αστέρας», με όρους οι οποίοι κρίνονται εξευτελιστικοί και οι οποίοι, εν τέλει, δεν τηρήθηκαν στο σύνολό τους ή εν μέρει. Αυτό άλλωστε κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο και η τότε πρόεδρος  του νομικού προσώπου «Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής»… «Φυσικά», κανένα αφτί δεν ίδρωσε από τις καταγγελίες αυτές…

Το «μνημόνιο συνεργασίας» που υπογράφηκε από τους δύο συμβαλλόμενους είναι γεμάτο ανακρίβειες ή αναφορές σε «υποχρεώσεις» του δήμου, οι οποίες στερούνται οιασδήποτε νομικής βάσης.

Ακόμα και ο νόμος 2725/1999 αναφέρεται στο μνημόνιο ως 2725/2000!!! Αφού υπάρχει τέτοια «αβλεψία» (ας την πούμε έτσι…) στη χρονολογία του νόμου, τι να ζητήσουμε να βρούμε ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα κυλικεία, τα γραφεία, τα μαγαζιά κλπ. κλπ. Παραχωρήθηκαν γιατί «έτσι γούσταρε» το «κόμμα του λαού», για να εξαγοράσει, προφανώς, ψήφους, λέω εγώ ο «βλάκας»…

‘Οσα όμως και αν παραχώρησε, εκχώρησε ή χάρισε το «κόμμα του λαού», τις εκλογές του 2002 τις έχασε πανηγυρικά από τον τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (της «Αριστεράς» και της «Προόδου»)..!  Από τότε είχαν μπει τα θεμέλια της διασπάθισης τους δημόσιου χρήματος προς όφελος των “συγγενών και κομματικών φίλων”

Μία από τα ίδια και ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ..!

Το μνημόνιο αυτό που έφτιαξε και υπέγραψε η δημοτική αρχή του ΚΚΕ ήταν η απαρχή μιας άνευ προηγουμένου ρεμούλας τα χρόνια που ακολούθησαν.

Το 2003, μόλις ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή και όρισε πρόεδρο του νομικού προσώπου «Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής» τον μετέπειτα δήμαρχο κ. Τζόκα, «άρχισαν τα όργανα»: ο τότε δήμαρχος Καισαριανής δηλώνει στο πρώτο συμβούλιο του νομικού προσώπου ότι:

«Πρέπει να γίνουν σεβαστά τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ της ΠΑΕ»!!!

Είπατε τίποτα; «Κεκτημένα» σε δημόσιο χώρο έχει μόνο η Ανώνυμη Εταιρία, όχι ο δήμος και οι πολίτες!!!

 “…να μην ανοίξω το στόμα μου και πάνε κάποιοι στον εισαγγελέα”!!!

Ποιος ΑΠΕΙΛΗΣΕ «ν’ ανοίξει το στόμα του» και να στείλει κάποιους «στον εισαγγελέα»; Ήταν κάποιος «δημόσιος παράγοντας» που υπερασπιζόταν το δημόσιο χρήμα; Ήταν κάποιος υπερασπιστής της νομιμότητας; Ή μήπως ήταν κάποιος «μεγαλοτσιφλικάς» της Καισαριανής, που τους «έπαιζε κομπολόι» όλους; Πώς το λέγαμε παλιά: «ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις…».

Φυσικά, για όλα όσα είναι μέσα σε εισαγωγικά, υπάρχουν τα αντίστοιχα επίσημα πρακτικά. Έτσι, για να μη θελήσει κάποιος να διαψεύσει κάτι από αυτά που γράφονται…

Συνεχίζουμε στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.