Εορταστική εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε την τεράστια εθελοντική και ανθρωπιστική προσφορά του ΕΕΣ που καθημερινά αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς»

Την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου τίμησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) με μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις του οργανισμού στην Ελλάδα και η συμβολή του σε διεθνείς κρίσεις, όπως στην Ουκρανία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος «για την πλούσια ανθρωπιστική δράση και τη βοήθειά τους προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό», καθώς και όλοι οι εθελοντές και οι εθελόντριες του οργανισμού, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός του Αντώνης Αυγερινός.

Ιδιαίτερη τιμητική αναφορά έγινε και σε όσους συμβάλλουν και στηρίζουν συνολικά το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπως είναι ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τον ΕΕΣ για τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών και για τη συγκέντρωση και μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Ο Γ. Πατούλης κατά την ομιλία του συνεχάρη τη διοίκηση και τους εθελοντές του όλων των Τομέων του Ε.Ε.Σ. για την τεράστια εθελοντική και ανθρωπιστική τους προσφορά και υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται  στενά με δραστήριες ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως ο Ε.Ε.Σ. με σκοπό πάντα το καλό και την προστασία των συμπολιτών μας.

«Τιμούμε την αδιάκοπη παρουσία και το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην πορεία των 145  ετών, που σπεύδει πάντα  να βοηθήσει σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Τα στελέχη και οι εθελοντές του ΕΕΣ βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας ανακούφισης των πολιτών και των  ευάλωτων ομάδες που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, την πανδημία και τις καταστροφικές συνέπειες πολέμων όπως αυτός που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Στις δύσκολες ώρες, που η φυσική ή η ανθρώπινη καταστροφή, η ασθένεια , η επιδημία, ανατρέπουν τις ζωές συνανθρώπων μας  ο ερυθροσταυρίτης και η ερυθροσταυρίτισσα είναι το παράδειγμα του ήρωα ανάμεσα μας που μας δίνει το  κουράγιο να συνεχίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.  Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, συνεχάρη εκ μέρους όλων των πολιτών της Αττικής τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και προσωπικά τον Πρόεδρο του Αντώνη Αυγερινό, για τη διαρκή δράση και την προσφορά του στους συμπολίτες μας.

Στην εκδήλωση, την οποία τιμήθηκαν ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μαρτίνος,  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, Τζέσι Τόμσον (JessieThomson, Head of Delegation IFRC, Greece). Επίσης το παρόν έδωσαν: Εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πάσης Ελλάδος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι του πυροσβεστικού σώματος, των λιμενικών αρχών, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, πρόεδροι φορέων και συλλογικοτήτων, εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, το προεδρείο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΣ, των περιφερειακών του τμημάτων και εθελοντές και εθελόντριες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.