Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου 2022

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα μας ενημερώνει:

Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας από τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα διοργανώνει πανελλήνιους αγώνες τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου 2022.

Οι αγώνες αυτοί αφορούν όλες τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, καθώς και αναπτυξιακών μικρών ηλικιακών κατηγοριών, τόσο για το ολυμπιακό τόξο όσο και για το σύνθετο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες αυτοί αποτελούν κριτήρια πρόκρισης για στελέχωση των αθλητών και αθλητριών στις Εθνικές Ομάδες, που θα λάβουν μέρος σε Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της φετινής σεζόν.

Στην πόλη μας για πρώτη φορά διοργανώνονται επίσημοι αγώνες τοξοβολίας, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αναγκαιότητα μιας άψογης διεξαγωγής, προοίμιο για κάθε επόμενη διοργάνωση.

Οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών για το εν λόγω διήμερο, αναμένεται να φτάσουν τις 300. Η σημαντικότητα τους σε αγωνιστικό και αναπτυξιακό επίπεδο, οι συνθήκες και τα μέτρα χαλάρωσης που θεσπίζονται σταδιακά από τους περιορισμούς της πανδημίας, μας επιτρέπουν να διοργανώσουμε μια πιο ανοιχτή και θεαματική εκδήλωση.

Σημαντικό κομμάτι του διημέρου θα αποτελεί το παράλληλο Event «Try Archery», όπου σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή του Σταδίου, θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να δοκιμάσουν να ρίξουν βέλη σε στόχους, συμβάλλοντας έτσι στην συμμετοχικότητα και την διάδοση του αθλήματος της τοξοβολίας σε όλους τους επισκέπτες.

Το σωματείο μας, για άλλη μια φορά, μαζί με την έμπειρη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και την αρωγή του Δήμου Βύρωνα είναι έτοιμο να χαρίσει μοναδικές αθλητικές στιγμές και να ικανοποιήσει τα αθλητικά ιδεώδη που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σας καλούμε να γνωρίζετε από κοντά αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας πολύτιμη που θα μας γεμίσει χαρά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.