Το Σωματείο Εργαζομένων για την τροπολογία Βορίδη για τις υποχρεωτικές εφέσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Τη Δευτέρα 6/6/2022 κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου το σωματείο ζήτησε να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της τροπολογίας του Βορίδη για υποχρεωτικές εφέσεις σε τυχόν θετικές αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν εργαζόμενους για να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Η πλευρά της δημοτικής αρχής επέλεξε να μη βάλει το θέμα προς ψηφίσει την ώρα που παρά πολλά δημοτικά συμβούλια παίρνουν ομόφωνες αποφάσεις υπέρ των εργαζομένων.

Στην τελευταία απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ με κύριο αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων ο Δήμαρχος κ Κατωπόδης βρέθηκε στο χώρο της προ συγκέντρωσης και μάλιστα απηύθυνε χαιρετισμό για τα δίκαια αιτήματα των συμβασιούχων.

Τι άλλαξε στο μεσοδιάστημα; Τίποτα. Η υποκρισία περισσεύει και ο εμπαιγμός των εργαζομένων, η αγωνία τους για το μεροκάματο γίνεται παιχνίδι σε αυτούς που τους πουλάνε ψεύτικες ελπίδες

Καλούμε την Δημοτική Αρχή έστω και τώρα να βάλει το θέμα στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει απόφαση κατά της τροπολογίας Βορίδη.

Και να δεσμευτεί ότι δεν θα την εφαρμόσει στο Δήμο μας

Το ΔΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.