Έκτακτη συνεδρίαση στον Π.Ο.Υ για την ευλογιά των πιθήκων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την ευλογιά των πιθήκων, πραγματοποιεί Επιτροπή του Π.Ο.Υ. που συμβουλεύει τον Παγκόσμιο Οργανισμό σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Συγκεκριμένα πρόκειται να συνεδριάσει η Επιτροπή «Στρατηγική και Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα για Μολυσματικούς Κινδύνους με Πιθανότητα Πανδημίας και Επιδημίας» (STAG-IH), η οποία θα εξετάσει κατά πόσο η ιογενής λοίμωξη θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την παγκόσμια υγεία.

Περισσότερα από 100 κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων, η οποία εξαπλώνεται μέσω στενής επαφής και είναι συνήθως ήπια, έχουν αναφερθεί πρόσφατα εκτός των χωρών της Αφρικής όπου είναι ενδημική.

Σήμερα πολλά ύποπτα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων εντοπίστηκαν και στην Ολλανδία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANP, επικαλούμενο την κυβερνητική υπηρεσία υγείας.

Κρούσματα έχουν αναφέρει μεταξύ άλλων η Βρετανία, Ισπανία, η Γαλλία, η Αυστραλία και ο Καναδάς.

Η STAG-IH αποτελείται από ομάδα εμπειρογνωμόνων και επιστημόνων από όλο τον κόσμο.

Νωρίτερα σήμερα, εκπρόσωπος του ΠΟΥ είπε σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη ότι ο οργανισμός εργάζεται για την ανταλλαγή πληροφοριών και τη διοργάνωση τεχνικών συναντήσεων σχετικά με το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων.

«Καθώς μπαίνουμε στην καλοκαιρινή σεζόν στην ευρωπαϊκή περιοχή, με μαζικές συναθροίσεις, φεστιβάλ και πάρτι, ανησυχώ ότι η μετάδοση θα μπορούσε να επιταχυνθεί, καθώς τα κρούσματα που εντοπίζονται αυτή την περίοδο σχετίζονται με άτομα που είχαν σεξουαλικές επαφές, και τα συμπτώματα δεν είναι αναγνωρίσιμα σε πολλούς», δήλωσε εξάλλου ο επικεφαλής του ΠΟΥ Ευρώπης Χανς Κλούγκε.

Σύμφωνα με την  Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) ο ιός μεταδίδεται μέσω στενής επαφής και η UKHSA συμβουλεύει τους πολίτες, «ιδιαίτερα όσους είναι ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι να είναι σε εγρήγορση για τυχόν ασυνήθιστα εξανθήματα ή βλάβες σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος τους, ειδικά στα γεννητικά τους όργανα, και να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία σεξουαλικής υγείας εάν ανησυχούν».

Πηγή: naftemporiki.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.