Οι αρκούδες του Παγκρατίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει η Σοφία Τριανταφυλλοπούλου

sofiarose1900@gmail.com

Association of European Journalists (AEJ)

Είχε ποτέ το Άλσος Παγκρατίου αρκούδες; Σήμερα μπορεί να μας φαίνεται απίστευτο αλλά εν έτη 1939 όλη η Αθήνα έκανε τον περίπατό της εκεί, για να δουν από κοντά τις 3 αρκούδες που έστειλε δώρο κάποιος ομογενής, στον τότε Δήμαρχο Κοτζιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Εμπρός”, στο πάρκο υπήρχαν παγώνια, πέρδικες και μια λιμνούλα με πάπιες. Όταν δε κατέφθασαν και οι αρκούδες, έγινε το αδιαχώρητο “… Αναρίθμητοι είναι οι επισκέπται, όλο το Παγκράτι και άλλοι από πιο μακρυά, μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, παραμάνες με μωρά, συνταξιούχοι, ευρήκαν δουλειά!…”

Οι αρκούδες ζούσαν σ΄ένα κυκλικό κλουβί 8 μέτρων, που στην άκρη του είχε μια  μεγάλη γούρνα για να δροσίζονται, στη μέση είχε έναν μεγάλο ξερό κορμό φυτεμένο στο έδαφος για να γυμνάζονται και μία μικρή σπηλιά για να κοιμούνται.

10 χρόνια νωρίτερα -το 1929- το Άλσος χρησιμοποιούνταν από τους τσοπάνηδες “…προς διατροφήν των γειτονικών αιγών…”  δηλαδή έβοσκαν κατσίκες! Επί δημαρχίας Κοτζιά λοιπόν, η πνιγμένη από άγρια βλάστηση τοποθεσία, καθαρίστηκε, μπήκαν φανοστάτες, καλλωπίστηκε με παρτέρια γεμάτα λουλούδια και φτιάχτηκε μία παιδική χαρά.

Σήμερα ευτυχώς σε όλα τα πολιτισμένα κράτη οι αρκούδες ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και προστατεύονται από τον νόμο.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.