Αθηναϊκός

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

Το ιστορικό παιχνίδι του αθηναϊκού στην Ευρώπη

Η ημερομηνία 18 Σεπτεμβρίου 1991 έμελε να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Αθηναϊκού και της πόλης μας.

Η ομάδα του Βύρωνα βρέθηκε αντιμέτωπη με την τεράστια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Αθηναϊκός έκανε τη παρθενική του εμφάνιση στην Α Εθνική κατηγορία τη σεζόν 1990/91. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε γρήγορα να αποδείξει, πως δε βρέθηκε εκεί τυχαία. Αποτέλεσε μια ομάδα φόβητρο για τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος και με ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στο πρωτάθλημα. Όμως το μεγάλο κατόρθωμα της περιόδου εκείνης ήταν η ασταμάτητη πορεία μέχρι τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί να ηττήθηκε στους διπλούς τελικούς, από τον ανώτερο Παναθηναϊκό, όμως ο Αθηναϊκός είχε ζήσει το δικό του όνειρο.

Τη σεζόν 1991/92 η ομάδα του Βύρωνα είχε επάξια μια θέση στο κύπελλο κυπελλούχων. Στην κλήρωση, ο Αθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με το μεγαθήριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να μην διένυε την καλύτερη περίοδο εντός Αγγλικού εδάφους, όμως κατέκτησε το κύπελλο κυπελλούχων. Το ραντεβού με την ιστορία ήταν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης, όπου ο Αθηναϊκός κράτησε στο μηδέν τους κόκκινους διαβόλους. Οι Λόρδοι δεν φοβήθηκαν ούτε στο θέατρο των ονείρων «Ολντ Τράφορντ», όπου ανάγκασαν τη Γιουνάιτεντ να παλέψει για 120λεπτα, ώστε να κάμψει το εμπόδιο τους. Τελικά με 2-0, στην παράταση, η αγγλική ομάδα πήρε την πρόκριση. Ο Αθηναϊκός, είχε ήδη καταφέρει πολύ περισσότερα από τις προσδοκίες των φιλάθλων, οι οποίοι πίστευαν πως οι Άγγλοι θα έκαναν περίπατο σε Αθήνα και Μάντσεστερ. Μια νεοφώτιστη ομάδα είχε καταφέρει να σταθεί εμπόδιο σε έναν πραγματικό κολοσσό του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Για τον Αθηναϊκό, έμελε να είναι η πρώτη και τελευταία ευρωπαϊκή διοργάνωση, που θα συμμετάσχει. Όμως, ο τρόπος με τον οποίον αντιμετώπισε τον αντίπαλο του θα μείνει για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένος στις μνήμες των φιλάθλων του και όχι μόνο. Για την πόλη του Βύρωνα, αποτελεί επίσης παράσημο μια ευρωπαϊκή συμμετοχή από την τοπική ομάδα.

Η νέα εποχή βρίσκει τον Αθηναϊκό στο Α’ τοπικό Αθηνών, μακριά από τις μεγάλες δόξες της δεκαετίας του 90.Το γεγονός αυτό, όμως, δεν μπορεί να διαγράψει το ένδοξο παρελθόν της ομάδας και τη άξια αναμέτρηση με τους κόκκινους διαβόλους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.