Κατωπόδης – Δημοτικό συμβούλιο 4-0

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Κατωπόδης – δημοτικό συμβούλιο 4-0, 5-0, έχουμε χάσει την μπάλα πια…

Θα μου πείτε τι γράφω τώρα, λες και μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα, η αλήθεια όμως είναι ότι αν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας ο Κατωπόδης θα είχε κατατροπώσει το δημοτικό συμβούλιο.

Πώς το κάνει; Με πολλούς τρόπους. Μεταχειρίζεται κάθε τακτική, άμυνα όταν νιώθει ότι έχει κάνει “πατάτα”, επίθεση όταν νιώθει ότι η συγκυρία τον ευνοεί, με κάθε δυνατό τρόπο. Ο πιο κλασικός βέβαια τρόπος του είναι να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Και όταν λέω Κατωπόδης δεν εννοώ ο ίδιος προσωπικά, εννοώ η δημοτική αρχή. Μπορούν να μεταχειριστούν οποιοδήποτε επιχείρημα, αρκεί να πετύχουν το σκοπό τους.

Και γιατί τα λέω όλα αυτά; Παρακολούθησα το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο τον Μάιο του ‘22, με θέμα το 4ο νηπιαγωγείο. Μετά από αυτό κάθισα και είδα και προηγούμενα δημοτικά συμβούλια με το ίδιο θέμα. Για παράδειγμα, στο δημοτικό συμβούλιο, που έγινε το Δεκέμβριο του 21, η δημοτική αρχή ξεκίνησε λέγοντας, ότι η υπερψήφιση της πρότασης της, για τη μεταστέγαση του νηπιαγωγείου, δεν αποτελούσε προϋπόθεση αλλά θα βοηθούσε την προσπάθειά της δίνοντάς της κύρος. Στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο, λίγο αργότερα, υποστήριξε, ότι ήταν απαραίτητη η υπερψήφιση της πρότασής της και μάλιστα αυτό (η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δηλαδή) αποτελούσε απαίτηση του υπουργείου. Το ότι ο κος Μπαντής ωρυόταν επισημαίνοντας την ανακρίβεια το ξεπέρασαν χωρίς καν απάντηση.

Έχουν γίνει 3 ή 4 δημοτικά συμβούλια με το ίδιο θέμα. Σε κάθε ένα από αυτά, η δημοτική αρχή, υποστήριξε διάφορα, όπως ότι έχει λύσεις, ότι έχει βρει χώρους, ότι τους συζητά με του ιδιοκτήτες και ότι, όταν θα χρειαστεί να γίνει η μεταστέγαση του νηπιαγωγείου θα είναι έτοιμη. Είναι κάτι που το ξέρουν τέσσερα χρόνια τώρα. Θεωρητικά έχουν ψάξει και έχουν και έχουν βρει τον κατάλληλο χώρο. Έτσι έχουν ισχυριστεί σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια. Φτάσαμε λοιπόν στο αμήν, φτάσαμε στο δημοτικό συμβούλιο του Μαΐου, όπου η δημοτική αρχή παρουσίασε την πρόταση της. Η πρόταση της, λοιπόν, ήταν να μοιράσουν σε τρία μέρη, σε τρεις αίθουσες, σε διαφορετικές περιοχές δηλαδή τα 57 νήπια. Για να είμαστε πιο ακριβείς, είπαν ότι έχουν ήδη βρει ΜΙΑ αίθουσα. Για να βρουν τις άλλες δύο θα κάνουν ανακοίνωση, με στόχο την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Για να γίνω ακόμη πιο σαφής, δεν έχουν βρει χώρο για να μεταφέρουν το 4ο νηπιαγωγείο. Το μόνο που βρήκαν ήταν μία αίθουσα, η οποία χωρά το ένα τρίτο των παιδιών που πηγαίνουν στο 4ο νηπιαγωγείο. Και ψάχνουν άλλες δύο αίθουσες. Μάλιστα, αντιδήμαρχος, με πραγματικά απαράδεκτο τρόπο κατηγόρησε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, λέγοντάς τους ότι δεν ξέρουν σε ποια πόλη ζουν και ότι δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί χώρος για να πάνε τα παιδιά, ξεχνώντας βέβαια ότι όλο αυτό τον καιρό έλεγαν στο δημοτικό συμβούλιο, ότι έχουν βρει ήδη χώρους, που διαπραγματεύονται. Ξεχνώντας επίσης, ότι αυτοί έφεραν το πολεοδομικό σχέδιο, στο οποίο δεν είχαν προβλέψει νέα σχολεία, νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς, νέα νηπιαγωγεία, θεωρώντας ότι έχουμε αρκετά από αυτά στο Βύρωνα.

Είναι σαφές ότι δεν έχουν την ικανότητα να διοικήσουν αυτή την πόλη, είναι όμως εξίσου σαφές ότι η αντιπολίτευση δεν έχει την ικανότητα να αναδείξει στους βυρωνιώτες την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να έρχεται κάθε φορά προ τετελεσμένων γεγονότων και να είναι υποχρεωμένη να υπερψηφίζει αυτά που η δημοτική αρχή, ουσιαστικά, τους επιβάλει. Και το λέω αυτό γιατί κατανοώ πόσο δύσκολο είναι όταν έχουνε φτάσει στην τελευταία στιγμή να καταψηφίσουν οποιαδήποτε πρόταση της δημοτικής αρχής. Είναι σαν να λες ότι με τη στάση μου, δεν θα επιτρέψω να βρουν στέγη τα νήπια. Όμως, όταν είναι φανερό, ότι δεν μπορείς να έχεις καμία εμπιστοσύνη σε αυτά που σου υπόσχεται η δημοτική αρχή, κάτι πρέπει να κάνεις, κάπως πρέπει να αντιδράσεις, να αντισταθείς. Δεν είναι δυνατόν να άγεσαι και να φέρεσαι από μία ομάδα, η οποία είτε αδιαφορεί, είτε αδυνατεί να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Στο τέλος, εκείνο που καταφέρνεις είναι να γίνεις συνένοχός της, με αποτέλεσμα η ζημιά, που κάνεις στο δήμο, να είναι μεγαλύτερη από αυτή που θα έκανες εάν τους είχες αναγκάσει να κινηθούν, δηλώνοντας ξεκάθαρα την άρνησή σου να συναινέσεις σε «λύσεις», οι οποίες είναι επιεικώς απαράδεκτες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.