Ειδικός εισηγητής ΟΗΕ: De facto πολιτική τα push backs στην Ελλάδα – Η έκθεση-κόλαφος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

O Φελίπε Γκονθάλεθ Μοράλες καταγράφει τα διόλου τιμητικά για την Ελλάδα συμπεράσματά του για τις επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο και στο Έβρο.

Iδιαίτερα επιβαρυντική για την Ελλάδα είναι η έκθεση του Ειδικού Εισηγητή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών.

Ο Φελίπε Γκονθάλεθ Μοράλες συμπεραίνει ότι στη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τις επαναπροωθήσεις το οποίο χαρακτηρίζει ως μία ντε φάκτο πολιτική.

Στην παράγραφο 32 της έκθεσης σχετικά με τις παραβιάσεις δικαιωμάτων στα διεθνή σύνορα ο κ. Μοράλες γράφει ότι “στην Ελλάδα οι επανοπροωηθήσεις είναι μία ντε φάκτο γενική πολιτική. Η Υπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες έχει καταγράψει 540 ξεχωριστά περιστατικά κατά την περίοδο 2020-2021 κατά τα οποία φέρεται να απωθήθηκαν βίαια 17000 άτομα που επιστράφηκαν στην Τουρκία.

Ο ειδικός εισηγητής ανησυχεί για τη σημαντική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που εμποδίζονται να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος. Η Ελλάδα φέρεται να απέτρεψε πάνω από 140000 άτομα από είσοδο στη χώρα μεταξύ του Απριλίου και του Νοεμβρίου του 2021.

Στο Αιγαίο οι ΜΚΟ έχουν τεκμηριώσει τουλάχιστον 147 περιστατικά push backs στα οποία εμπλέκονται 7000 άτομα, συμπεριλαμβανωμένων και παιδιών. Το Λιμενικό Σώμα δεν ακολούθησε την πρέπουσα διαδικασία.

Τα παραπάνω ακυρώνουν στην πράξη την κυβερνητική επιχειρηματολογία ότι η Ελλάδα δεν προχωρά σε επαναπροωθήσεις και ότι τηρούνται πάντα οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Εχει δε ενδιαφέρον ότι αυτή η είδηση προκύπτει λίγες ημέρες μετά τις απειλές θανάτου που δέχθηκε ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος επειδή πριν από ένα μηνα είχε διατυπώσει τα ίδια συμπεράσματα σε εκδήλωση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Ο Αποστολόπουλος μάλιστα δέχθηκε και κυβερνητικά πυρά με επίσημες τοποθετήσεις, ακόμα και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Πηγή: news247.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.