Μια εικόνα 1.000 λέξεις!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρουσίαση των µεγαλεπήβολων ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ έργων της δηµοτικής αρχής

Του Σωτήρη Παπαµιχαήλ

Αναρωτιέται κανείς αν πρέπει να κλάψει η να γελάσει;

Ένα πρόχειρο ταμπλώ, ο δήμαρχος, η αρχιτέκτων του δήμου, 2 αντιδήμαρχοι Καραγιάννης, Αγγέλης, ο κος Τέγος, πρόεδρος της επιτροπής νεολαίας, νέων τεχνολογιών και επιχειρηματικότητας και ένα ακόμη στέλεχος του δήμου, παρουσιάζουν με κάθε επισημότητα, τα σχέδια τους για την ανάπλαση της πλατείας Φατσέα, σε τρείς δημότες (ναι ακριβώς όπως το βλέπετε:3)!!!

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω. Κοίταζα και ξανακοίταζα την εικόνα που ανάρτησε η δημοτική αρχή, μη πιστεύοντας αυτό που βλέπω. Παρακμή ή μήπως ο απόλυτος εξευτελισμός;

Κι όμως δεν είναι μόνο η εικόνα. Είναι όλο το «πακέτο».

Είναι και η υποτιθέμενη δημόσια διαβούλευση, που έγινε στα μουλωχτά σε στυλ «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε»  χωρίς καν να συζητήσουν με τους δημότες της περιοχής και πιθανά ούτε και με το δημοτικό συμβούλιο.

Είναι ο παραλογισμός, να καταστρέφεις (έχουν επιχειρηματολογήσει αρκετοί συνδημότες σχετικά) μια πλατεία, γεμάτη πράσινο και γεμάτη ζωή.

Όταν έχεις πλατείες σε άθλια πραγματικά κατάσταση, πλατείες που αποτελούν εστίες μόλυνσης και  τις αφήνεις στη μοίρα τους.

Όταν έχεις μια πόλη μέσα το σκοτάδι, όπου δρόμοι, πάρκα, γειτονιές, η αγορά της πόλης ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ καν.

Όταν στην  πόλη βγαίνουν απ’ τα φρεάτια αρουραίοι και κάνουν περιπάτους στις πλατείες της.

Όταν στην  πόλη αδυνατούν να περπατήσουν οι ηλικιωμένοι της.

Όταν στην  πόλη οι γονείς μικρών παιδιών τα βγάζουν βόλτα στο οδόστρωμα.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά και δεν υπερβάλω, σε ότι λέω, δεν είναι δυνατόν να ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΘΕΙΣ την ομορφότερη ίσως πλατεία της.

Ούτε βέβαια επιτρέπεται να ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, για να καταστρέφεις ότι όμορφο απέμεινε στο Βύρωνα.

Και επειδή κανείς δεν είναι τόσο ανόητος ή τόσο άσχετος να κάνει κάτι τέτοιο, υποψιάζομαι ότι άλλοι είναι οι λόγοι μιας τέτοιας κίνησης. Κυρίως επικοινωνιακοί και ψηφοθηρικοί.

Θυμάμαι το 2019, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, ένα επιτελείο με επικεφαλής τον δήμαρχο, επισκέφθηκε τους επιχειρηματίες, στην πλατεία Αγίου Λαζάρου και μιλούσε για ανάπλαση με βυθίσματα της πλατείας κι άλλες τέτοιες ομορφιές.  Εκείνη την εποχή μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα πανάκριβο λεύκωμα γεμάτο με ΜΑΚΕΤΕΣ υποψήφιων έργων.

Όμως δεν έγινε ποτέ τίποτα.

Βέβαια τότε πλησίαζαν οι εκλογές και όλοι καταλαβαίναμε πως μια δημοτική αρχή, που δεν έχει κάνει το παραμικρό έργο στην πόλη, προσπαθούσε να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών και ψευτολουστράρει την εικόνα της. 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΤΗΝ ΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ;

Εκτός όμως από τα κίνητρα της δημοτικής αρχής, υπάρχουν κι απορίες όπως:

Ποιες διαδικασίες ακολούθησε για την ανάθεση της μελέτης;

Ποιούς στόχους και τι κατεύθυνση έδωσε στο μελετητικό γραφείο;

Υπήρξε κάποια ιεράρχιση των αναγκών της πόλης, που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι προτεραιότητα είναι η αναμόρφωση της πλατείας Φατσέα ή μήπως «Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντε έξι …»

Αυτά είναι ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν απ’ τη δημοτική αρχή.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.