Το Α.Τ. Βύρωνα κάνει προσαγωγές για κόλλημα αντιφασιστικών αφισών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Α.Τ. Βύρωνα κάνει προσαγωγές για κόλλημα αντιφασιστικών αφισών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής-Κάλεσμα για την αυριανή συγκέντρωση

Η Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα καταγγέλλει τις προσαγωγές και καλεί στην αυριανή αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο της Λ. Αλεξάνδρας ενόψει της έναρξης σε δεύτερο βαθμό της δίκης της Χ.Α.. Προσυγκέντρωση στο σταθμό του μετρό  Αμπελοκήπων στις 8.30 πμ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Α.Τ. Βύρωνα προσάγει και παρενοχλεί αντιφασίστα/τρια που κολλούσαν αφίσες καλώντας στο συλλαλητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Το βράδυ της Κυριακής 12 Ιούνη δύο μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, η Κατερίνα Σεβαστάκη και ο μαθητής Χ.Ν. (ο Χ.Ν. είναι επίσης μέλος της Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα), προσήχθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βύρωνα, επειδή κολλούσαν στον Βύρωνα αφίσες για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 15 Ιούνη, μέρα έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής σε β’ βαθμό, ενώ οι αστυνομικοί ζήτησαν επίσης από τον προσαχθέντα/είσα να παραδεχθούν και ότι είναι παράνομη η πράξη τους.

Καταγγέλλουμε τη συγκεκριμένη αστυνομική πρακτική, και επισημαίνουμε το αυτονόητο, ότι η αντιφασιστική δράση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ούτε να παρενοχλείται, ούτε να παρεμποδίζεται. Παρά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης στις 7 Οκτώβρη του 2020, κάποια γραφεία της συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά και η δράση της, αν και απονευρωμένη, συνεχίζει να υφίσταται, επιπλέον φρέσκα (νεο)φασιστικά μορφώματα υπό μανδύα ποδοσφαιρικών φιλάθλων αναλαμβάνουν καινούριες δράσεις, ενώ το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, “Έλληνες για την Πατρίδα” έχει καταγράψει μέχρι και 2% σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Τέλος, οι πρόσφατες επιθέσεις από φασιστοειδή εναντίον μεταναστών στα Πετράλωνα, το Μενίδι, τα Πατήσια, παραμένουν χωρίς προσαγωγές (εν αντιθέσει με τους/τις αντιφασίστες/τριες στον Βύρωνα) και συλλήψεις, παρότι υπάρχουν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας στις περιοχές αυτές.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη/ισσα και συλλογικότητα να καταδικάσει πρακτικές όπως αυτές του Α.Τ. Βύρωνα, αλλά και να δώσει το παρών την Τετάρτη 15 Ιούνη στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, με συγκέντρωση στο Μετρό Αμπελοκήπων στις 8.30 π.μ. και πορεία στο Εφετείο.

Πηγή: Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.