Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα για την δίκη της Χρυσής Αυγής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Βύρωνα αναφέρει:

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Στις 15 Ιούνη ξεκινά στο Εφετείο η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Στο εδώλιο θα καθίσουν εκ νέου οι πενήντα καταδικασθέντες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή σε κακουργηματικές πράξεις (ανθρωποκτονία Παύλου Φύσσα, απόπειρα ανθρωποκτονίας στους Αιγύπτιους ψαράδες, τη δολοφονική καταδρομική επίθεση ενάντια στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ κλπ.), ανάμεσά τους και οι επτά καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, κλπ.) που βρίσκονται στη φυλακή.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής σε β’ βαθμό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθότι αποτελεί διακύβευα να παραμείνει η ιστορική καταδίκη της ως εγκληματικής οργάνωσης, μια απόφαση τομή για το καθεστώς κρατικής ατιμωρησίας της οργανωμένης φασιστικής και ρατσιστικής βίας.

Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν στόχο μόνο τους μετανάστες. Τόσο στη Βουλή, όσο και στο δρόμο, στάθηκαν πάντα στο πλευρό της εργοδοσίας και ενάντια στους εργαζόμενους, στα χωράφια, στη χαλυβουργία, στο λιμάνι.

Σήμερα δεν χωράει κανένας εφησυχασμός. Γιατί παρά την δράση του αντιφασιστικού κινήματος που περιόρισε σημαντικά τις δολοφονικές επιθέσεις, οι συμμορίες των νεοναζί συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση και μετά την πρωτόδικη καταδίκη τους. Σήμερα η κυβέρνηση της Ν.Δ., στριμωγμένη από την αγανάκτηση και την οργή για την ακρίβεια, την διαχείριση της πανδημίας και την εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας στο πλευρό των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, κλιμακώνει την ρατσιστική εκστρατεία σε βάρος προσφύγων και μεταναστών.

Ταυτόχρονα οι φασίστες επιχειρούν να βγουν ξανά στον δρόμο με επιθέσεις σε μετανάστες (βλ. πρόσφατες επιθέσεις), αγωνιζόμενους, φοιτητές (Σταυρούπολη), μέλη αριστερών οργανώσεων (Ν. Ηράκλειο) αξιοποιώντας την αδράνεια της αστυνομίας και των διωκτικών αρχών. Όλα αυτά κάνουν επιτακτική την παρουσία μας στο Εφετείο δίπλα στη Μάγδα Φύσσα, στους Αιγύπτιους ψαράδες, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, δίπλα σε όλα τα θύματα των επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ, καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας στις 9πμ.

Στάση εργασίας 7 π.μ. – 11 π.μ.

Το ΔΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.