Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εργαζόμενες και εργαζόμενοι ανταποκρινόμενοι  στο κάλεσμα του σωματείου συγκεντρωθήκαν στην είσοδο του Δημαρχείου διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχής, απαιτώντας  να δοθούν θετικές απαντήσεις στα αιτήματά τους.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε η πρόεδρος του σωματείου Πελαγία Μπίκα και στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι ανεβήκαν στο δημαρχείο και είχαν συνάντηση με τη δημοτική αρχή.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από την μια οι εργαζόμενοι, από τη άλλη η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Κατωπόδη.

Μέσα σε κλίμα έντονων αντεγκλήσεων, η πρόεδρος των εργαζομένων  παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών, κατήγγειλε την αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και την δημοτική αρχή που την εφαρμόζει.

Η πρόεδρος εστίασε στην ομιλία της στις συνεχείς αναθέσεις σε ιδιωτικές εταιρίες, όπως γίνεται και με την υπηρεσία πρασίνου, στην έλλειψη προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες  και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με αυτές τις συνθήκες δεν παρέχονται στους δημότες οι υπηρεσίες που δικαιούνται. Ενώ για την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των παιδικών σταθμών μέχρι στις 6 μ.μ. που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός προ ημερών ανέφερε ότι αυτό θα οδηγήσει στο ιδρυματισμό των παιδιών.

Ο Δήμαρχος προσπάθησε, παρά τις στιγμές έντασης που υπήρξαν, απευθυνόμενος  στους εργαζομένους να τους πείσει,  ότι βρίσκονται από την ίδια πλευρά και ότι και αυτός θα ήθελε μόνιμο προσωπικό, αλλά τι να κάνει αφού δεν γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει την πολιτική του, την οποία  καταγγέλλει το σωματείο λέγοντας ότι πρέπει να εξυπηρετηθούν οι δημότες. Και με αυτό τον τρόπο απέφευγε ουσιαστικά να απαντήσει για τις αναθέσεις που επιβαρύνουν το κόστος λειτουργίας  του Δήμου προς όφελος των ιδιωτικών εταιριών.

Παραδέχτηκε το πρόβλημα με την προμήθεια και παροχή του γάλατος στους παιδικούς σταθμούς και ανέφερε ότι ήδη ήρθαν σε συνεννόηση με την εταιρεία και θα αναπροσαρμοστεί η τιμή ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο οικονομικό κόστος που έχει για το δήμο η πολιτική της κυβέρνησης στην ενέργεια, καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα και έκανε εκτενείς αναφορά στην αύξηση του τέλους ταφής των απορριμμάτων, συνδυάζοντας το με το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει ο δήμος για τη συλλογή των βιοαποβλήτων.

Στο αίτημα των εργαζομένων να μην μειωθούν οι τομείς περισυλλογής των σύμμεικτων απορριμμάτων, γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας, απάντησε ότι δεν έχει οδηγούς και άφησε ανοικτό το ζήτημα λέγοντας  ότι θα το δουν αυτό το αίτημα, δεν έχουν καταλήξει  ακόμα.

Χαρακτηριστική ήταν  η σύντομη παρέμβαση εργαζόμενου στην καθαριότητα που απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή και στον αντιδήμαρχο υγείας ανέφερε, ” Γνωρίζεται τα προβλήματα υγείας μας, δεν αντέχει άλλο η σπονδυλική μας στήλη, μην μας βάζετε να  μαζεύουμε επιπλέον και άλλους κάδους. Τιμούμε τα 900 ευρώ  που παίρνουμε, στηρίζουμε την ανακύκλωση, δεν αντέχουμε να σηκώνουμε περισσότερα απορρίμματα, μην μειώνετε τους τομείς, μην μας φορτώνεται με περισσότερο όγκο σκουπιδιών”.

Οι εργαζόμενοι δεν έφυγαν ικανοποιημένοι από τη συνάντηση,  αφού δεν πήραν θετικές απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, ούτε για τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΑΠΗ κ.λπ.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και συμπαραστάθηκαν στους εργαζομένους, η Λαϊκή Συσπείρωση, η Πρωτοβουλία Πολιτών, η Αριστερή Παρέμβαση, η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση και ο πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Χρ. Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση  

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.