Νήαρ Ηστ: Τελετή λήξης και βράβευσης για μια υπέροχη χρονιά!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με μια τελετή που έμοιαζε περισσότερο με γιορτή ολοκλήρωσε η ομάδα έμβλημα της Καισαριανής μια πραγματικά καλή χρονιά.

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, το κλειστό της Νήαρ, γεμάτο από παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις όλων όσοι μεγαλώσαμε στην Καισαριανή, γέμισε γέλια, χειροκροτήματα και πανηγυρικά επιφωνήματα.

Με σύντομες αθλητικές επιδείξεις όλων των ομάδων βόλει και μπάσκετ των ακαδημιών του συλλόγου, χειροκροτήσαμε τα νιάτα της πόλης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα πανηγυρικό χάρη στην απίστευτη επιτυχία της ανδρικής ομάδας, η οποία 100 χρόνια μετά την ίδρυση του εμβληματικού αθλητικού συλλόγου, όχι μόνο κατόρθωσε να ανέβει κατηγορία και να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική, αλλά και να αναδειχθεί σε υπερπρωταθλητή στην Α’ ΕΣΚΑ.

«Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι αυτής της επιτυχίας:

– ο κόσμος που φέτος στάθηκε με πάθος στο πλευρό μας, εντός και εκτός γηπέδου

– οι παίκτες και οι προπονητές που έδωσαν τα πάντα και λειτούργησαν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή και

– μια καίρια παρέμβαση από πλευράς του Δήμου Καισαριανής, με πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου, Χρήστου Βοσκόπουλου, ο οποίος έκλεισε μια παλαιά πληγή που είχε καταδικάσει την ομάδα σε οικονομική αιμορραγία και την βάρυνε με χρέη του Δήμου.

Η επίλυση του θέματος από τον δήμαρχο μας ξεμπλόκαρε οικονομικά και μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε. Η ομάδα πλέον είναι υγιής οικονομικά, δε χρωστάει πουθενά και προχωράμε. Είμαστε πλέον σ’ ένα επίπεδο που μπορούμε ν’ ανταπεξέλθουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Χαμαϊδής.

Η διοίκηση της ομάδας για να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο, για την σωτήρια παρέμβαση, του προσέφερε τιμητικά τη φανέλα με το νούμερο 11, συναισθηματικής αξίας για τον ίδιο το Δήμαρχο, καθώς ο αδελφός του, Συμεών (Μάκης) Βοσκόπουλος αγωνιζόταν στην Νήαρ με αυτή τη φανέλα, την περίοδο που η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Εθνική με προπονητή τον μεγάλο Κώστα Πολίτη (1969).

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού, Γιάννης Τσιροζίδης συμμετείχαν στην τελετή, απονέμωντας τιμητικά μετάλλια στις ομάδες των ακαδημιών.

Αυτή η δημοτική αρχή θέτει τον αθλητισμό στην πόλη ως βασική προτεραιότητα, τιμώντας το εμβληματικό παρελθόν του με την αναβάθμιση και ανακαίνιση των αθλητικών υποδομών, την εγκατάσταση νέων αλλά και την έμπρακτη στήριξη στις αθλητικές ομάδες της πόλης.

Μπράβο σε όλους για την πολύ καλή χρονιά!

Ευχαριστούμε θερμά τον FGG (@fgg_greece) • Instagram photos and videos για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.