Δημοτική Αρχή Βύρωνα και Δημοκρατία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Η δημοκρατία και η διαφάνεια, κοστίζουν ακριβά για τη δημοτική αρχή Βύρωνα και κόβονται

Στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα, τη Δευτέρα 27/6, ο πρόεδρος του Δ.Σ., μετά από ερώτηση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα, μας ενημέρωσε ότι σταματάει η ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων μέσω youtube, λόγω κόστους. Επικαλέστηκε ότι το κόστος των 10.000€ το χρόνο είναι δυσανάλογο των ανθρώπων που το παρακολουθούν.

Όταν τα εκατομμύρια και οι εργολαβίες σφυρίζουν γύρω μας, η δημοκρατία, η δημόσια διαφανής διαδικασία και η δυνατότητα παρακολούθησης από τους πολίτες των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου που παίρνει αποφάσεις για τη ζωή τους, έχει κόστος για τη δημοτική αρχή.

Οι περισσότεροι δήμοι αναμεταδίδουν ζωντανά τις συνεδριάσεις, οι οποίες στη συνέχεια παραμένουν δημοσιοποιημένες και μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανατρέξει και να δει τις θέσεις των δημοτικών παρατάξεων και της δημοτικής αρχής για τα θέματα που τον αφορούν.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα που άλλα λέει και άλλα κάνει, θέλει να αποφύγει τη δημοσιοποίηση της  κριτικής  που της ασκείται στις αποφάσεις της και στον τρόπο διοίκησης και να συνεχίσει χωρίς αντίλογο την επικοινωνιακή πολιτική στην οποία επιδίδεται κάνοντας το μαύρο άσπρο και εν όψει των δημοτικών εκλογών θωρακίζεται. Όσο για το κόστος που επικαλείται, είναι ένα ακόμα από τα πολλά ψέματα της δημοτικής αρχής, αφού μπορεί να το κάνει χωρίς κόστος μέσω social media.

Βύρωνας 29/6/22

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.