Πως θα αντιμετωπίσει την πανδημία η Δημοτική Αρχή Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Αντιμέτωπος με την αναζωπύρωση της πανδημίας είναι και πάλι ο λαός ,ο οποίος παραμένει εκτεθειμένος στα πρωτόκολλα ανοσίας των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, με τους επιδημιολογικούς δείχτες να ανεβαίνουν μέρα με την μέρα και την επιδημιολογική επιτήρηση της χώρας να είναι στον αυτόματο πιλότο.

Κάθε σύσταση της κυβέρνησης έχει ως αφετηρία την ” ατομική ευθύνη “και την ” αυτοαξιολόγηση ” είτε για την χρήση μάσκας είτε για τον εμβολιασμό , ενώ κανένα μέτρο δεν λαμβάνεται εκεί που ο ιός βρίσκει έδαφος για να διασπείρεται όπως στα ΜΜΜ, καράβια , αεροπλάνα , στους μεγάλους χώρους δουλειάς.

Ουσιαστικά δηλαδή , εκεί που το κόστος της προστασίας της υγείας του λαού θεωρείται περιττή πολυτέλεια δίχως όφελος για τα κέρδη του κεφαλαίου.

Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα ( Κατωπόδη – ΣΥΡΙΖΑ ) εκτός από κάποια ελάχιστα σπασμωδικά μέτρα , (κλείσιμο χώρων λόγω κρουσμάτων) , κινείται σε αυτή την κατεύθυνση και δεν έχει πάρει ουσιαστικά μέτρα για την προστασία των εργαζόμενων και των δημοτών.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα εφαρμόζει κατά πως θέλει , οι αποστάσεις στους χώρους δουλειάς δεν κρατούνται , τα μέσα προστασίας δεν έχουν δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους ( Κοινωφελή Εργασία ), μάσκες και αντισηπτικά έχει σταματήσει να προμηθεύει τις υπηρεσίες με μαζικό τρόπο.

Τα selftest έχουν σταματήσει να γίνονται καθώς δεν επιβάλλονται από τα πρωτόκολλα.

Είναι ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και δήμαρχοι ελάχιστα ενδιαφέρονται για την υγεία των εργαζόμενων και του λαού.

Για ένα πράγμα ενδιαφέρονται , το πως θα μπουκώσουν με χρήμα εργολάβους και ιδιωτικές επιχειρήσεις, αναθέτοντας τους υπηρεσίες των δήμων ( καθαριότητα , πράσινο , τεχνική , κοινωνική πολιτική κ.λ.π ).

Συνάδελφοι

Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Απαιτούμε εδώ και τώρα

Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τέστ για όλους τους εργαζόμενους.

Ουσιαστική επιδημιολογική επιτήρηση και ουσιαστική ιχνηλάτηση στους χώρους δουλειάς με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και της πολιτείας .

Να δοθούν άμεσα μάσκες σε όλους τους εργαζόμενους.

Ειδικές άδειες για όσους νοσούν και για επιπλέον των πέντε ημερών διάστημα, σύμφωνα πάντα με την γνώμη του γιατρού εργασίας.

Ενίσχυση του στόλου των ΜΜΜ και συχνότερα δρομολόγια.

Δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο τον λαό

Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.