Οδηγίες για την ευζωία των ζώων συντροφιάς σύμφωνα με τον νέο νόμο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ενεργειών του Υπουργείου Εσωτερικών στο πλαίσιο της εφαρμογής του ν. 4830/2021 «Νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα Άργος» (ΦΕΚ Α’ 169), εκδόθηκε η Εγκύκλιος με την οποία παρέχονται διευκρινίσεις αναφορικά με επιμέρους θέματα που προκύπτουν, προς τον σκοπό της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του νέου νόμου από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Ειδικότερα, σκοπός της εν λόγω Εγκυκλίου είναι η ενημέρωση επί διοικητικών ζητημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή διατάξεων του ν. 4830/2021.
Τα θέματα που αντιμετωπίζονται αφορούν σε ερωτήματα αρμόδιων φορέων αναφορικά με:
-το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς (ΕΜΖΣ) και τα υπομητρώα αυτού,
-τα Επιχειρησιακά Προγράμματα διαχείρισης,
-την Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος διαχείρισης,
-τα καταφύγια και
-την υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
H έκδοση της εν λόγω Εγκυκλίου προστίθεται στις μέχρι σήμερα ενέργειες του Υπουργείου Εσωτερικών κατ’ εφαρμογή του νέου ν. 4830/2021 -έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων, στελέχωση του Τμήματος Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, νομοθετικές πρωτοβουλίες για την διευκόλυνση του τιτάνιου έργου των φιλοζωικών σωματείων και οργανώσεων, ad hoc ενέργειες για την κινητοποίηση ελεγκτικών μηχανισμών- προκειμένου η δέσμευση για προστασία των ζώων συντροφιάς να γίνεται καθημερινή πράξη.

Πηγή: news-ta.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.