Γρηγόρης Κατωπόδης: «Έμφραγμα» σε πολλά έργα των Δήμων έφεραν οι ανατιμήσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, έκανε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή τις δυσμενείς συνέπειες που έχει προκαλέσει το κύμα ανατιμήσεων στην αγορά και στην εκτέλεση των δημοτικών τεχνικών έργων:

Σε παύση εργασιών εξαιτίας της εκτίναξης των τιμών στα υλικά κατασκευής, αλλά και στο κόστος της ενέργειας, προχωρούν εργολάβοι, που ανέλαβαν, μέσω διαγωνισμών, δεκάδες δημόσια έργα σε δήμους όλης της χώρας.

Μέσα σ’αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον είναι σημαντικό να μην σταματήσει η υλοποίηση έργων που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και απασχόληση και για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση απόφασης, που θα προβλέπει νέες, ρεαλιστικές αναθεωρήσεις τιμών για όλες τις εργασίες.

Είναι αναγκαίο να ληφθεί μέριμνα, ώστε το αναθεωρημένο προς τα πάνω κόστος, να καλυφθεί από τα προγράμματα που χρηματοδοτούν τα έργα των δήμων και όχι από ίδιους πόρους αυτών.

Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζει και ο Δήμος μας, που γίνεται αποδέκτης αιτημάτων για παράταση των έργων που εκτελούνται ήδη, από τους εργολήπτες.  Η υποχρεωτική αυτή παράταση για 6 μήνες, προβλέπεται στην  παρ.1 του άρθρου 153 του Ν4938/2022».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.