Επιστολή γονέων του 4ου νηπιαγωγείου για την στέγαση των νηπίων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δημοσιεύουμε την επιστολή ομάδας γονέων των νηπίων του 4ου Νηπιαγωγείου που δεν γνωρίζουν ακόμα που θα στεγαστούν τα παιδιά τους το Σεπτέμβρη, αφού ο χώρος του 4ου νηπιαγωγείο στο κτίριο της Κολοκοτρώνη έχει κλείσει.

Έχουμε επανειλημμένα με ανακοινώσεις μας και παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο τοποθετηθεί για το θέμα, του τι πρέπει να γίνει και τις ευθύνες της δημοτικής αρχής.

Παρακάτω η επιστολή των γονέων

ΠΡΟΣ:

Δήμαρχο και Δημοτική αρχή  Βύρωνα

ΘEΜΑ:

4ο Νηπιαγωγείο Δήμου Βύρωνα:

2ο Αίτημα Γονέων για Άμεση Ενημέρωση σχετικά με την μετεγκατάσταση του 4ου Νηπιαγωγείου Δήμου Βύρωνα

Με το παρόν κείμενο ζητάμε να μας δώσετε επίσημη απάντηση για το που τελικά θα στεγαστεί το παράρτημα του 4ου νηπιαγωγείου Βύρωνα. Επίσης ζητάμε μια άμεση ενημέρωση σχετικά με το ποιες οικογένειες που κανονικά ανήκουν στο 4ο Νηπιαγωγείο θα αναγκαστούν να φοιτήσουν στο 12ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα (Ταύρου 4). Ο οικογενειακός μας προγραμματισμός βρίσκεται στον αέρα, επειδή έχουμε την «ατυχία» να ανήκουμε σε γειτονιά που δεν έχει το δικό της νηπιαγωγείο.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει κάποια τελική ενημέρωση για το αν προχωράει η εκμίσθωση κτηρίου, πόσα παιδιά θα χωρέσει , αν θα έχει ένα ή δύο τμήματα όπως έχουμε πληροφορηθεί ότι έχουν εισηγηθεί οι εκπαιδευτικοί.  Επίσης, ζητάμε να μάθουμε  σε ποιες ενέργειες θα προβεί ο Δήμος σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν προχωρήσει η εκμίσθωση του συγκεκριμένου κτηρίου ή οποιοδήποτε άλλου. Ακούγεται μονίμως ως λύση ότι κάποια παιδιά θα διαμοιραστούν στα σχολεία του δήμου που έχουν κενά.  Μια τέτοια λύση μας φαίνεται απαράδεκτη, γιατί πολύ απλά αυτά τα κενά δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των παιδιών, και γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει νηπιαγωγείο στην γειτονιά μας που να καλύπτει τις ανάγκες 50 οικογενειών.

Ενώ όλες οι οικογένειες που ανήκουν σε άλλα σχολεία, έχουν ήδη ενημέρωση σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν τα παιδιά τους, όσοι ανήκουμε στο  4ο Νηπιαγωγείο είμαστε μετέωροι και περιμένουμε κάθε φορά ένα δημοτικό συμβούλιο να αναφερθεί το θέμα μας για να μπορέσουμε να μάθουμε πού θα φοιτήσουν τα παιδιά μας.

Είναι δικαίωμά μας να γνωρίζουμε σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν τα παιδιά μας, και είναι υποχρέωση του Δήμου να βρει κτήριο!  Είναι αδιανόητο το γεγονός να βρισκόμαστε στον Ιούλιο -και πολύ φοβούμαστε ότι θα φτάσει Σεπτέμβρης – για να λάβουμε μια απάντηση. Η αδιαφορία και η αμέλεια του Δήμου υποβαθμίζει την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας,  συμβάλει στην συνολική απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης και εξωθεί πολλούς από εμάς στην ιδιωτική εκπαίδευση, τη στιγμή που είμαστε φορολογούμενοι πολίτες και με δικά μας χρήματα έχουμε πληρώσει ήδη για τις δημόσιες υπηρεσίες παιδείας που δεν μπορούμε να  έχουμε.

Ομάδα γονέων.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.