Προεκλογικές παροχές;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιδότηση ρεύματος για όλα τα νοικοκυριά χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και όριο κατανάλωσης, ανακοίνωσε ο κ. Σκρέκας για το μήνα Ιούλιο και έκανε λόγο για μια «πρωτοφανή ενεργειακή κρίση που σαρώνει τα νοικοκυριά» σε όλη την Ευρώπη, καθώς παρατηρούνται «αλματώδεις αυξήσεις στην ενέργεια».

Η κυβέρνηση επεκτείνει την πολιτική δραστικής μείωσης τιμών, διευρύνοντας, με εντολή του πρωθυπουργού τη στήριξη στους καταναλωτές τον Ιούλιο. Πρόκειται για ένα σύστημα «οριζόντιας κάλυψης χωρίς εξαιρέσεις. Επιδοτούμε όλες τις κατοικίες χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και όρια στη μηνιαία κατανάλωση, απορροφώντας έως και το 84% των αυξήσεων».

Ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε ότι το κόστος των μέτρων στήριξης τον Ιούλιο ανέρχονται σε 722 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 300 εκατ. ευρώ συγκριτικά με τον Ιούνιο.

«Επιπλέον, δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να γνωρίζουν εγκαίρως και με διαφάνεια το πραγματικό κόστος της ενέργειας. Από τον Αύγουστο αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής, και οι προμηθευτές θα πρέπει να ενημερώνουν τους πελάτες τους για τις τιμές του μεθεπόμενου μήνα» σημείωσε.

Αυτό το μήνα επιδοτούνται όλες οι κατοικίες ανεξαρτήτως κατανάλωσης, με 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα και 240 ευρώ ανά μεγαβατώρα για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), απορροφώντας έως και το 100% των αυξήσεων.

Επιπλέον, αυξάνεται η επιδότηση στους εμπορικούς καταναλωτές, με 192 ευρώ τη μεγαβατώρα, ενώ για τα αγροτικά τιμολόγια η επιδότηση θα φτάσει τα 213 ευρώ τη μεγαβατώρα (έως και 90% απορρόφηση της αύξησης).

-Για τα επαγγελματικά τιμολόγια με ισχύ παροχής έως 35 kva (αρτοποιεία, εμπορικά καταστήματα, ζαχαροπλαστεία, μίνι μάρκετ, περίπτερα κ.α.) η επιδότηση είναι 192 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

-Για τα αγροτικά, 213 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

-Για τους υπόλοιπους επαγγελματικούς και βιομηχανικούς κλάδους με ισχύ παροχής άνω των 35 kva, επιδότηση 148 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

-Για τις επαγγελματικές και βιομηχανικές καταναλώσεις φυσικού αερίου, 30 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

«Η Ελλάδα είναι η πρώτη και μοναδική χώρα που έχει συστήσει Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης. Μέχρι τον Ιούλιο η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα 5 δισ. για την ενεργειακή κρίση» είπε.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημόσιο

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ – ΦΕΚ Β3424/2-7-2022) εξειδικεύονται τα μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτίρια και εγκαταστάσεις φορέων του δημόσιου τομέα.

Η απόφαση φέρει τις υπογραφές των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, καθώς και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, και έρχεται σε συνέχεια των εξαγγελιών της 9ης Ιουνίου, οπότε και παρουσιάστηκε το σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημόσιο.

Πηγή: all.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.