15 νέα Πυροσβεστικά οχήματα και 2 υδροφόρες για τον Υμηττό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο δήμος Καισαριανής αναφέρει:

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος – μαμμούθ του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), σήμερα επεγράφη η εξαγορά 15 νέων πυροσβεστικών οχημάτων και 2 υδροφόρων 2 δεκάτονων υδροφόρων αξίας 1,5 εκ ευρώ για τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΥ και τις εθελοντικές τους ομάδες.

Πρόκειται για την πρώτη από τις πολύ σημαντικές χρηματοδοτήσεις που ο ΣΠΑΥ εξασφάλισε μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης 2 ετών, προκειμένου να ανανεωθεί και να μεγαλώσει ο στόλος των πυροσβεστικών οχημάτων που προστατεύουν τον Υμηττό.

Στηρίζουμε έμπρακτα τις εθελοντικές ομάδες που προτατεύουν τόσα χρόνια το βουνό ώστε έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια να επιτελούν σωστά και με ασφάλεια το ανεκτίμητο έργο τους.

Εδώ και ένα μήνα ο ΣΠΑΥ, σε συνεργασία με τους δήμους-μέλη του, πραγματοποιεί εκτενείς καθαρισμούς προκειμένου να απαλλάξει το βουνό από απορρίμματα, ογκώδη αντικείμενα και βιομάζα (κλαδιά κλπ)

Να θυμίσουμε ότι από το ενιαίο αυτό πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης του Υμηττού και με χρηματοδότητση από το Πρόγραμμα του ΥΠ.ΕΣ. «Αντώνης Τρίτσης» υλοποιούνται παντός είδους έργα υποδομών αντιπυρικής προστασίας του Υμηττού, συνολικής αξίας 5.744.107,10€ που περιλαμβάνουν:

  1. 9 νέα σύγχρονα παρατηρητήρια πυροφύλαξης
  2. 13 αναβαθμίσεις παρατηρητηρίων
  3. 42 νέες δεξαμενές πυρόσβεσης
  4. 25 αναβαθμίσεις δεξαμενών
  5. Πυροσβεστικό Εξοπλισμό & Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλες τις εθελοντικές ομάδες γύρω από τον Υμηττό
  6. 19 Ηλεκτρονικές Πινακίδες Ενημέρωσης των Πολιτών
  7. 8 Υπαίθρια Περιβαλλοντικά Πάρκα εντός του Αστικού Ιστού
  8. Καμπάνια Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης Πολιτών

Από το ίδιο πρόγραμμα, μέσω της πρόσκλησης «Ψηφιακή Σύγκλιση» Smart Υμηττός (ΑΤ08) με ποσό χρηματοδότησης 4.834.105,58€, δρομολογείται η δημιουργία ενός Πρότυπου Ολοκληρωμένου Συστήματος Προστασίας και Ανάδειξης Υμηττού για τον Συντονισμό και τη Διαχείριση Κρίσεων καθώς και την Ανάπτυξη Φιλοδασικής Συνείδησης μέσω σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.