ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – Παρουσιαση Ψηφοδελτιου Νικης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το βράδυ της Τρίτης, παρουσιάστηκε στην πλατεία Καραολή & Δημητρίου, το ψηφοδέλτιο της Νίκης! 88 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Βύρωνα που αγαπάμε!

Η αθρόα προσέλευση πολιτών αλλά και η συγκινητική συμμετοχή εκατοντάδων Βυρωνιωτών, απέδειξαν ότι όλοι Μαζί αλλάζουμε τα δεδομένα στην πόλη μας! Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Χρήστος Γώγος, ο Παναγιώτης Κόνσουλας και φυσικά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής, ενωμένοι σαν μια γροθιά, μαζί με όλους τις Βυρωνιώτισσες και τους Βυρωνιώτες, θα πάνε τον Βύρωνα Μπροστά και Μόνο Μπροστά!

Στον λόγο του που απηύθυνε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μίλτος Μπαντής, ανέφερε μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί. Σε μία πορεία δημιουργίας. Με μοναδικό γνώμονα, αυτή η πόλη, να βγει από το τέλμα που βρίσκεται τα τελευταία 9 χρόνια. Και να πάει επιτέλους Μπροστά! Γιατίμαζί, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.Γιατί ενωμένοι, μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στον τόπο μας!

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Μία γροθιά ανθρώπων. Που γνωρίζουν. Έχουν την εμπειρία. Το σχέδιο και τη θέληση. Να εργαστούν, για να αλλάξουν όλα όσα μας κρατάνε τόσα χρόνια πίσω! Όσα κρατάνε εγκλωβισμένο αυτόν τον τόπο που δεν του αξίζει! Δεν ΜΑΣ αξίζει! Πρέπει να πάμε Μπροστά! Μπορούμενα πάμε Μπροστά!»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος (πρόεδρος ΣΠΑΥ) και ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Βλάχος καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Νοτίου Τομέα Ηλίας Γρηγορίου.Παρόντες ήταν επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Ευγένιος Μαζαράκης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Α’ Αθήνας Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αναστάσιος Θωμαΐδης αλλά και ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.