Δόξα Βύρωνος. Μια πόλη μια ομάδα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

Όταν ακούς για τον Βύρωνα, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σου έρθουν στο μυαλό είναι η Δόξα Βύρωνος.

Η ομάδα που αδιαμφισβήτητα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό φιλαθλων της πόλης και προέρχεται απ’ τα σπλάχνα του Βύρωνα.

Τι είναι όμως αυτό το διαφορετικό, το οποίο έκανε τους Βυρωνιώτες και όχι μόνο να αγκαλιάσουν αυτόν τον σύλλογο;

Όλα ξεκινούν το 1945 όπου και ιδρύεται η Δόξα Βύρωνος. Με πρώτη έδρα το γήπεδο στις Αμυγδαλιές, δίπλα στο σημερινό σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Με τις μνήμες του Β Παγκοσμίου πολέμου πολύ νωπές η ομάδα αρχίζει ως ένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Όμως δε θα αρκεστούμε τόσο στην ιστορική αναδρομή, όσο στην αγάπη και τη στήριξη, που της έδειξε ο κόσμος του Βύρωνα με την πάροδο των χρόνων. Με κύριο αντίπαλο πάντα τον «μισητό» Αθηναϊκό, η Δόξα κατάφερε να συγκεντρώσει κυρίως τα χαμηλά και μεσαία κοινωνικά στρώματα του Βύρωνα, κάτι που την έκανε γρήγορα αγαπητή από την πλειονότητα των κατοίκων της περιοχής. Οι φίλαθλοι της Δόξας, ιδιαίτερα μετά την δεκαετία του 80, έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί για το πάθος τους πανελλαδικά, ταξιδεύοντας σε κάθε γήπεδο της χώρας και κυρίως να τη στηρίξουν έμπρακτα σε στιγμές οικονομικής δυσχέρειας αποδεικνύοντας την ανιδιοτελή τους αγάπη για την ομάδα.

Αδιαμφισβήτητο όμως κομμάτι της Δόξας, η οποία σε αυτό συγκρίνεται με ομάδες υψηλού επιπέδου, είναι η Κοινωνική προσφορά.

Ο σύλλογος έχει ως πυλώνα και βασική αξία την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και τη στήριξη την γειτονιάς. Τα παραδείγματα είναι πολλά με φιλάθλους, οργανωμένους οπαδούς και Σύλλογο να συνεργάζονται, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για ανθρώπους που τα χρειάζονται στον Βύρωνα. Αυτό αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο της Δόξας, η οποία ξεφεύγει από τα αθλητικά όρια και δρα ως χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπο.

Τα τελευταία χρόνια η Δόξα Βύρωνος δεν βρίσκεται στον επίπεδο που θα της αναλογούσε. Παρόλα αυτά αποτελεί ακόμα την πιο λαοφιλή ομάδα της περιοχής. Επιπρόσθετα αξιοσημείωτη είναι η προσμονή των νέων παιδιών που βρίσκονται στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του συλλόγου, να καταφέρουν μια μέρα να αποτελέσουν μέρος της πρώτης ομάδας και να αγωνιστούν με τη φανέλα της Δόξας, τιμώντας την περιοχή τους.

Έκτος ποδοσφαίρου η Δόξα Βύρωνος διαθέτει πολλά και πλούσια σε διακρίσεις αθλητικά τμήματα όπως καλαθοσφαίριση χειροσφαίριση και πυγμαχία.

Η Δόξα Βύρωνος αποτελεί για τους υποστηρικτές της κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα καθώς έχουν γαλουχηθεί γενιές και γενιές Βυρωνιωτών με τη συνήθεια, την Κυριακή να βρίσκονται στο γήπεδο δίπλα στην αγαπημένη τους κυανόλευκη. Από πατέρα σε γιο το «μικρόβιο» αυτό παραμένει ενεργό, με όνειρο κάθε φιλάθλου της ομάδας την επιστροφή στις ανόδους και τις επιτυχίες, ταξιδεύοντας και πάλι σε κάθε γήπεδο, όπου κι αν παίζει η Δόξα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.