Αιτήματα προς την ΠΟΕ ΟΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα μας αναφέρει:

Από τα τέλη Μάη 2022 άρχισαν να παρουσιάζονται και να αναλαμβάνουν υπηρεσία στον δήμο Βύρωνα εργαζόμενοι ΙΔΟΧ μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, οι οποίοι θα εργαστούν με οκτάμηνες συμβάσεις και με αμοιβή 614 ευρώ.

Η πολιτική των κυβερνήσεων να ανακυκλώνουν την ανεργία με εργασιακές σχέσεις γαλέρας και η αξιοποίηση ανέργων ως φτηνού εργατικού δυναμικού χωρίς συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα αξιοποιείται απ’  τις περισσότερες δημοτικές αρχές και την δημοτική αρχή Βύρωνα, ώστε να καλύπτουν ευκαιριακά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού σε πολλές υπηρεσίες των δήμων.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ελαστικές μορφές εργασίας διευρύνονται συνεχώς.  Μισθοί πείνας και εργασιακή ανασφάλεια για τους εργαζόμενους,  χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Αυτή η πολιτική πρέπει να βρει αντίθετους όλους τους εργαζόμενους.

Μπορούμε και πρέπει να δώσουμε τη μάχη για να υπερασπιστούμε τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων με κοινωφελή εργασία.

Να παλέψουμε όλοι μαζί, μόνιμοι και συμβασιούχοι, για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Απαιτούμε εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ,  δουλειά στην ειδικότητα, πληρωμή στην ώρα της, διασφάλιση και τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας, παροχή των απαιτούμενων και προβλεπόμενων από την νομοθεσία Μέσων Ατομικής Προστασίας σε όλους όσους τα δικαιούνται ( εδώ και έναν μήνα δεν έχουν πάρει ΜΑΠ οι εργαζόμενοι με κοινωφελή εργασία στον Δήμο Βύρωνα ).

Τις  κατακτήσεις απ’  τους αγώνες μας των προηγούμενων χρόνων  μπορούμε και οφείλουμε όλοι μαζί  να τις διευρύνουμε και  να πάμε  ένα  βήμα  πιο  μπροστά .

Το ΔΣ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.