Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα για την Πρωτομαγιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Η 1η του Μάη είναι μέρα σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Η 1η του Μάη είναι μέρα απεργιακού αγώνα!

136 χρόνια μετά την αιματοβαμμένη πρωτομαγιά του Σικάγο για το 8ωρο και 102 χρόνια μετά την καθιέρωση με νόμο του 8ωρου στην Ελλάδα, μια κατάκτηση που για να κατοχυρωθεί χρειάστηκαν ποτάμια αίματος και σκληροί αγώνες της τάξης μας.

Φέτος η Πρωτομαγιά έρχεται σε μία περίοδο που χαρακτηρίστηκε από μεγαλειώδεις εργατικούς αγώνες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία και σε άλλες χώρες, όπου εκατομμύρια εργαζόμενοι με διάρκεια, με πρωτόγνωρη μαζικότητα και αντοχή, βγαίνουν στους δρόμους, απεργούν, διεκδικούν και διαδηλώνουν απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που κλιμακώνουν όλες οι κυβερνήσεις, υπηρετώντας τα συμφέροντα και τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων. Απέναντι στις φωνές που μας καλούν να μη διεκδικούμε, να μείνουμε στο δρόμο του «ρεαλισμού» με σκυμμένο το κεφάλι, να εγκλωβιζόμαστε σε κυβερνητικές εναλλαγές επιλογής του «μικρότερου κακού» και στον μονόδρομο της εξουσίας των αφεντικών, οι εργατικές κινητοποιήσεις σε μια σειρά χώρες, στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα αγωνιστικής ανάτασης.

Οι πολιτικές τους θέλουν να μας γυρίσουν εκατό χρόνια πίσω.

α) Καταργούν το 8ωρο και μας ξαναγυρνάνε στις 10 ώρες δουλειά την ημέρα..

β) Αυξάνονται οι ώρες της υπερωρίας σε 150 για όλους τους κλάδους, ενώ παράλληλα με το παραπάνω καταργείται πλήρως η πληρωμή τους.

γ) Καταργούνται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας καθώς η «διευθέτηση του χρόνου εργασίας» θα γίνεται με ατομικές συμβάσεις εργασίας. Έτσι ο κάθε εργάτης, ο κάθε εργαζόμενος θα είναι μόνος απέναντι στον εργοδότη.

δ) Χτυπιέται βάναυσα και με πολλούς τρόπους η δυνατότητα οργάνωσης και αντίστασης των εργαζομένων και καταργείται το δικαίωμα στην απεργία.

Αυτή η πολιτική στάση αποδεικνύει ότι σε όλη την Ευρώπη σήμερα, υπάρχει μια κοινή πολιτική υπεράσπισης των καπιταλιστικών κερδών, με κάθε τίμημα για τις ζωές μας. Δεν είναι ο Μητσοτάκης, ή το κακό το ριζικό μας, ή κάποια υποτιθέμενη ελληνική ιδιομορφία. Στο κέντρο της Ευρώπης υλοποιείται και προωθείται η ίδια βάρβαρη επιλογή, συντονισμένη με τις συμφωνίες που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι τράπεζες και φυσικά το κεφάλαιο και τα αφεντικά. Είναι η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της παραχώρησης στο κεφάλαιο κάθε πλευρά της ανθρώπινης ζωής, της απογείωσης της εργατική εκμετάλλευσης. Είναι η πολιτική που τη βλέπουμε από τα Τέμπη και τα εργοδοτικά εγκλήματα-«ατυχήματα» στους χώρους δουλειάς, μέχρι τους νόμους για δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η πολιτική που υλοποιείται εδώ και χρόνια σε όλη τη μνημονιακή και μεταμνημονιακή περίοδο και στηρίζεται από τα κόμματα της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ακροδεξιά είτε από τη θέση της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση πολλαπλασιάζει τα εργαλεία που έχουν οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές στα χέρια τους για να διευρύνουν την επιχειρηματική λειτουργία των δήμων. Οι αναπτυξιακοί οργανισμοί φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, οι ιδιωτικοποιήσεις επεκτείνονται, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν με ελαστικές σχέσεις εργασίας και μειωμένα δικαιώματα.

Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα και η εργατική αλληλεγγύη των εργατών όλου του κόσμου.

Με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών περισσότεροι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα νέοι μπήκαν στον δρόμο του αγώνα.

Οι Γάλλοι εργαζόμενοι μας στέλνουν μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα και πραγματικής κλιμάκωσης.

Παλεύουμε για να ανοίξουμε ένα νέο δρόμο στην ελληνική κοινωνία. Που στο κέντρο θα είναι τα συμφέροντα των εργαζόμενων όχι το κέρδος των καπιταλιστών. Χωρίς παλιά και νέα μνημόνια και χρέος. Παλεύουμε για τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες μας.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ  για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.

Δεν πρέπει να αποδεχθούμε το μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς!

Διεκδικούμε:

Καμιά αύξηση χρόνου εργασίας. Κάτω τα χέρια από το 8ωρο! Όχι στην «ευέλικτη απασχόληση». Όχι στην ζωή λάστιχο. Σταθερή και ασφαλισμένη δουλειά για όλους.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των δήμων. Καμία απόλυση εργαζόμενου. Καμία ιδιωτικοποίηση υπηρεσίας.
Όχι στις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Πλήρης επαναφορά της ισχύος των ΣΣΕ, κατάργηση όλου του αντεργατικού μνημονιακού πλαισίου.
Κάτω τα χέρια από τους αγώνες και τα σωματεία. Καμιά κυβερνητική/κρατική παρέμβαση. Όχι στον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Το Δ.Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.