Τρίτο εργατικό ατύχημα σε δέκα ημέρες στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα μας ενημερώνει:

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αναλάβετε τώρα τις ευθύνες σας και διασφαλίστε εδώ και τώρα την υγεία και σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων στο Δήμο

Λέτε να φταίει η κακιά ώρα και η απροσεξία των εργαζομένων;

Μετά τον τραυματισμό στο δάκτυλο συναδέλφισσας κατά την περισυλλογή των απορριμμάτων της λαϊκής, μετά τον τραυματισμό στο πρόσωπο συμβασιούχου συναδέλφου (ΟΑΕΔ) μετά από πτώση του από το αυτοκίνητο περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων, συναδέλφισσα εργαζομένη στον οδοκαθαρισμό (πρόγραμμα ΟΑΕΔ για μακροχρονίους ανέργους)  κατά την διάρκεια της εργασίας της, πέφτοντας στο έδαφος  τραυματίστηκε σοβαρά  στο χέρι της ( Κάταγμα στο βραχίονα).

Να σημειωθεί εδώ ότι στους παραπάνω εργαζομένους όπως και σε όλους τους εργαζομένους  με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, η Δημοτική αρχή Βύρωνα δεν είχε χορηγήσει τα μέσα ατομικής προστασίας παρότι τα δικαιούνται από τη πρώτη ημέρα της εργασίας τους (αρχές Ιουνίου 2022).

Πρώτα από όλα ευχόμαστε στους συναδέλφους μας καλή ανάρρωση και καλή δύναμη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι στο Δήμο Βύρωνα είναι θύματα εργατικών ατυχημάτων.

Τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν όλο και πιο συχνά. Δεν φταίει ούτε η κακιά ώρα, ούτε η κακιά στιγμή, ούτε η απροσεξία των εργαζομένων που κυβερνήσεις και δήμαρχοι επικαλούνται για να καλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες.

Είναι αποτέλεσμα της έλλειψης όλων των απαραιτήτων μέτρων από τις Δημοτικές Αρχές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων κατά την διάρκεια της εργασίας.

Είναι αποτέλεσμα των πολύ δύσκολων συνθηκών εργασίας,της εντατικοποίησης της εργασίας, της μη χορήγησης των ΜΑΠ από την πρώτη ημέρα εργασίας ( ιδιαίτερα στους συμβασιούχους). Είναι αποτέλεσμα της μεγάλης έλλειψης μόνιμου και επαρκούς  προσωπικού, με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες των Κυβερνήσεων και των Δημοτικών αρχών, για την αυστηρή τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Κυβέρνηση και Δήμαρχοι μας θεωρούν αναλώσιμους, γιατί πρώτη προτεραιότητα τους είναι πως θα διασφαλίσουν την κερδοφορία των διαφόρων εργολάβων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτή την πολιτική υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα  και όλοι οι δήμαρχοι  που πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ.

Συνάδελφοι

Χρέος μας είναι να αντισταθούμε πριν είναι πολύ αργά.

Να αναδείξουμε κάθε εγκληματική αμέλεια κυβέρνησης και δημάρχων που βάζει σε κίνδυνο την υγεία μας και ασφάλεια μας κατά την διάρκεια της εργασίας μας και όχι μόνο.

Να απαιτήσουμε να ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε κάθε χώρο εργασίας. Να δίνονται τα ΜΑΠ στους δικαιούχους από την πρώτη ημέρα εργασίας τους.

Μόνο έτσι μπορούμε να προστατεύουμε την ασφάλεια μας ,την υγεία μας και εν τέλει την ίδια τη ζωή μας.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Το Δ.Σ.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.