Κάλεσμα διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές την Πέμπτη 7 μμ στο Σύνταγμα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Αριστερή Παρέμβαση αναφέρει:

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ

Πυρκαγιές: δεκάδες χιλιάδες στρέμματα καμένα με κυβερνητική-κρατική ευθύνη. Δεν θα κάνουν στάχτη όλη τη χώρα

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΑΘΗΝΑ ΠΕΜΠΤΗ 28/7 στις 7 μμ στο Σύνταγμα

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στους κατοίκους των περιοχών που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις φλόγες.

Με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ιτέα, τη Σάμο, το Ρέθυμνο, την ανατολική Αττική, τα Μέγαρα, τον Έβρο, τη Μεσσηνία, την Ηλεία, τη Λέσβο, τη Χαλκιδική και σε άλλες περιοχές, οι κάτοικοι βίωσαν και φέτος τις συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων για την προστασία της φύσης και των ανθρώπινων αναγκών. Πολιτικές που προτάσσουν την εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων του δημόσιου χρέους, την αγορά πολεμικού εξοπλισμού δισεκατομμυρίων και την ιδιωτικοποίηση κάθε πτυχής του δημοσίου (νερό, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες κλπ) στα χέρια των ιδιωτών με σκοπό το κέρδος. Κορύφωση αυτής της πολιτικής αποτελεί η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία εν μέσω εθνικιστικού παροξυσμού έχει προβεί την τελευταία τριετία σε μαζικές προσλήψεις αστυνομικών, ΕΠΟΠ και παπάδων, αγορές χιλιάδων οχημάτων για την αστυνομία και επιδοτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων σε καναλάρχες, κλινικάρχες κλπ.

Στον αντίποδα του παραπάνω πακτωλού χρημάτων βρίσκεται η δημόσια υγεία, που αφέθηκε συνειδητά στο έλεος της πανδημία οδηγώντας σε χιλιάδες θανάτους, η παιδεία και φυσικά η προστασία της φύσης και των ανθρώπων από φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς και άλλες «φυσικές» καταστροφές. Η δήθεν ευαισθησία τους για την κλιματική αλλαγή καταναλώνεται σε τηλεοπτικά παράθυρα και ημερίδες και προβάλλεται για να επιταχύνουν τις «πράσινες» μπίζνες και την κερδοσκοπία στον τομέα της ενέργειας.

Με τα Δασαρχεία και την Πυροσβεστική να είναι εγκαταλελειμμένα εδώ και χρόνια, χωρίς την πρόσληψη προσωπικού και την αγορά νέων οχημάτων, καταστάσεις, όπως αυτές που βίωσαν οι κάτοικοι των περιοχών που ξέσπασαν πυρκαγιές, είναι αναπόφευκτες. Με την ευθύνη των απευθείας αναθέσεων του καθαρισμού των δασών να περνά στο ΤΑΙΠΕΔ στο όνομα της ευελιξίας, της αποτελεσματικότητας και της ταχύτητας και να ακολουθείται η πεπατημένη του επιτελικού κράτους της καταστολής και όχι της πρόληψης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αποδεικνύεται ότι αυτή η πολιτική οδηγεί στην καταστροφή ανθρώπους και φύση. Η μέθοδος με τις διαταγές καθολικής και οριζόντιας εκκένωσης των από τους κατοίκους, αποδεικνύεται, αφού δεν υπάρχουν άλλες επαρκείς δυνάμεις για την κατάσβεση, ότι αφήνει να καούν ολόκληρες περιοχές και όπως στην περίπτωση της Εύβοιας για την επέλαση στη συνέχεια της εγκατάστασης ανεμογεννητριών. Όσο και τα θεσμικά ΜΜΕ να σιγοντάρουν την κυβέρνηση μιλώντας για ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού, η αλήθεια είναι αδυσώπητη.

Ο δασοκτόνος Νόμος Χατζηδάκη και η συνέχειά του, ο πρόσφατος Νόμος του ΥΠΕΝ, όπως και πλήθος άλλων νόμων για την νομιμοποίηση της καταπάτησης δασών, παραλιών και κάθε είδους ελεύθερων χώρων είναι η καύσιμη ύλη για τις φωτιές και οπλίζουν τα χέρια και του κάθε εμπρηστή. Η προτεραιότητα της εμπορευματοποίησης της δημόσιας γης και των συμφερόντων των «επενδυτών» έχει τραγικές συνέπειες και φέρνει ανεπανόρθωτες βλάβες.

Πρέπει να τους σταματήσουμε.

Η τεράστια οικολογική καταστροφή, ο αφανισμός του δάσους, της χλωρίδας, της πανίδας, η καταστροφή σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων, οι επαπειλούμενες πλημμύρες τον χειμώνα και η περιβαλλοντική υποβάθμιση της ατμόσφαιρας, μαζί με την άνοδο των θερμοκρασιών λόγω της κλιματικής κρίσης, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για τη ζωή μας. Από την άλλη η κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να προβάλλεται ως εξωγενές φυσικό φαινόμενο και από πάνω να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να κρύψει τις πολιτικές επιλογές όλων των κυβερνήσεων που υπηρετούν τη λειτουργία του καπιταλισμού και οδηγούν στην επιταχυνόμενη καταστροφή των δασών, του περιβάλλοντος και του κλίματος!

Αν θέλουμε να αναπνέουμε και να ζούμε χρειάζεται να προστατεύσουμε τη φύση και να διεκδικήσουμε αγωνιστικά και αποφασιστικά:

  • Ανασύσταση και στελέχωση της ενιαίας Δασικής Υπηρεσίας με αρμοδιότητα την προστασία του δάσους και τη δασοπυρόσβεση, στελεχωμένης με όλες τις επιστημονικές και τεχνικές ειδικότητες που είναι απαραίτητες για τη φροντίδα των δασών, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Μόνιμες προσλήψεις δασολόγων, δασοπόνων, δασοφυλάκων, δασοπυροσβεστών, ενίσχυση και ανανέωση του εξοπλισμού δασοπροστασίας με επίγεια και σύγχρονα εναέρια μέσα. Μόνιμες προσλήψεις πυροσβεστών, ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, ενίσχυση του εξοπλισμού. Η πυροπροστασία είναι απολύτως απαραίτητη κοινωνική υπηρεσία και δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί.
  • Ενίσχυση των υπηρεσιών των δήμων και των περιφερειών με τα απαραίτητα μέσα και επαρκές μόνιμο προσωπικό για τον καθαρισμό-επιτήρηση-προστασία των αλσών, πάρκων και δασών.
  • Καμία αλλαγή χρήσης γης στις καμένες δασικές περιοχές. Να προστατευθούν από τα οικιστικά, επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα. Πλήρης προστασία της αναγέννησης του δάσους (με πρώτη τα έργα για την συγκράτηση του εδάφους εν όψει του χειμώνα) και παρεμβάσεις αναδάσωσης όπου απαιτείται, από τη δημόσια δασική υπηρεσία. Όχι στις ιδιωτικές αναδασώσεις ή όποια ιδιωτική διαχείριση στα δάση. Μέχρι και το Κέντρο επεξεργασίας, Ελέγχου και Πιστοποίησης Δασικού Πολλαπλασιαστικού Υλικού ( ΚΕΕΠΔΑΠΥ) δηλαδή την κεντρική τράπεζα δασικών σπόρων της χώρας την έχει αναλάβει η ΜΟΤΟΡΟΪΛ για 10 χρόνια. Έξω το ΤΑΙΠΕΔ από τα δάση.
  • Απόλυτη προστασία της φύσης, των δασών, των αλσών, των ακτών από τους «επενδυτές». Να καταργηθούν οι αντιπεριβαλλοντικοί νόμοι, που απειλούν τις δασικές περιοχές και τις περιοχές NATURA. Να κυρωθούν οι δασικοί χάρτες της χώρας και να σταματήσει η οικοδόμηση και η εκμετάλλευση γης σε δασικές περιοχές. Ούτε ένα δέντρο λιγότερο.
  • Πλήρη και άμεση αποζημίωση των πληγέντων που καταστράφηκαν τα σπίτια τους, οι επαγγελματικοί χώροι, η αγροτική και ζωική παραγωγή τους. Άμεση κρατική ενίσχυση όσο διαρκούν οι συνέπειες των καταστροφών.

Καλούμε τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών -και όχι μόνο- να γυρίσουν την πλάτη σε αυτήν την καταστροφική πολιτική και όλους τους εκφραστές της τόσο σε κεντρικό κρατικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Με αλληλεγγύη και αγώνα να περάσουμε στην αντεπίθεση ώστε να βγουν τα λαϊκά συμφέροντα μπροστά. Για να έχουμε την κοινωνία που να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της εποχής μας.

ΜΟΝΟ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Περιφερειακές κινήσεις

  1. Αν. Μακεδονία – Θράκη: Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση-Ανταρσία στην Α.Μ.Θ.
  2. Αττική: Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική- Ανταρσία σε κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.
  3. Βόρειο Αιγαίο: Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά
  4. Δυτική Ελλάδα: Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα
  5. Δυτική Μακεδονία: Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία
  6. Ήπειρος: Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο
  7. Θεσσαλία: Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή
  8. Ιόνια: Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια
  9. Κ. Μακεδονία : Ανταρσία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά στην Κ. Μακεδονία
  10. Κρήτη: Ανυπόταχτη Κρήτη- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβαση
  11. Πελοπόννησος: Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την ανατροπή
  12. Στερεά Ελλάδα: Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα

Κινήσεις σε δήμους

  1. Αγ. Αναργύρων-Καματερού: Ανυπότακτη Πόλη – Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στις γειτονιές Αγ. Αναργύρων-Καματερού
  2. Αθήνα: Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα – Ανταρσία σε κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ
  3. Αθήνα : Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
  4. Αμπελόκηποι – Μενεμένη: Ανυπακοή στις Γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης
  5. Βριλήσσια : Αντίσταση και Ανατροπή
  6. Βύρωνας: Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα
  7. Δάφνη-Υμηττός: Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής Δάφνης- Υμηττού (Μ.ΑΡΙ.Δ.Α.)
  8. Ελληνικού – Αργυρούπολης: Εκτός Πλάνου – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ελληνικού – Αργυρούπολης
  9. Ηράκλειο: Κόκκινη Ρωγμή – Ηράκλειο Αττικής
  10. Θέρμη: Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής
  11. Ιωάννινα : Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα
  12. Καισαριανή : Ανυπόταχτη Καισαριανή-Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση
  13. Καλλιθέα: Αριστερή Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση Καλλιθέας “Μια Πόλη στο Δρόμο”
  14. Μαρούσι : Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Αμαρουσίου «Εκτός των Τειχών»
  15. Μυτιλήνη: Ανυπότακτη Μυτιλήνη
  16. Νέα Ιωνία: Εκτός Σχεδίου Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία
  17. Νέα Σμύρνη: Μια πόλη Ανάποδα-Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης
  18. Νίκαια-Ρέντη: Ανταρσία στην Κοκκινιά της Προσφυγιάς και της Αντίστασης
  19. Περιστέρι: Αριστερή Κίνηση Περιστερίου
  20. Χανιά :  Ανταρσία στα Χανιά

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.