Η δημοτική αρχή Βύρωνα, αντί να απολογείται, πανηγυρίζει!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Αντί η δημοτική αρχή Βύρωνα, να απολογείται γιατί τόσο καιρό υπήρχαν παράνομα τραπεζοκαθίσματα συγκεκριμένου καταστήματος στο Άγιο Λάζαρο, με δελτίο τύπου πανηγυρίζει ότι κινήθηκε ταχύτατα και υλοποιώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τα απομάκρυνε.

Φυσικά αποκρύπτει ότι τα τραπεζοκαθίσματα υπήρχαν παράνομα εκεί για πολλούς μήνες, χωρίς το συγκεκριμένο κατάστημα να έχει άδεια από το δήμο, με την ανοχή και συναίνεση της δημοτικής αρχής. Επανειλημμένα είχαν γίνει καταγγελίες για την κατάσταση που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της οδού Ανακρέοντος στο δήμο και στις αστυνομικές αρχές. Που ήταν τόσους μήνες η δημοτική αρχή; Γιατί άφηνε τα τραπεζοκαθίσματα; Πως εισπράχθηκαν χρήματα από το δήμο για τα τραπεζοκαθίσματα ενώ δεν είχε δοθεί άδεια;

Η ταχύτατη αντίδραση που περιγράφει, ήταν ένα μήνα μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε στις 27/6/22, στο οποίο εκπρόσωπος των κατοίκων που μένουν στην οδό Ανακρέοντος περιέγραψαν την άσχημη και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατούσε καταθέτοντας και την επιστολή που είχαν στείλει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τη ΓΑΔΑ, το δήμαρχο Βύρωνα και στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα.

Οι κάτοικοι μετά την απραξία της δημοτικής αρχής επανήλθαν στο δημοτικό συμβούλιο της 18/7/22 με παρουσία και επιστολή, ζητώντας να υλοποιηθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 27/6/22που μέχρι 18/7/22 δεν είχε υλοποιηθεί.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 18/7/22 αναδείχθηκε η ένδεια, απραξία και παρελκυστική τακτική που ακολουθούσε η δημοτική αρχή σε αυτό το θέμα, η οποία κάτω από την πίεση των κατοίκων και δημοτικού συμβουλίου αναγκάστηκε να τα απομακρύνει.

Στο ερώτημα όμως γιατί δεν έκανε τίποτα μέχρι τότε, δεν απαντάει και επιλέγει την τακτική να κάνει το μαύρο άσπρο, να αυτοσυγχαίρεται και να πανηγυρίζει, όπως κάνει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πυρκαγιές.

Φυσικά και στο κορυφαίο ερώτημα της άναρχης κατάληψης των κοινόχρηστων χώρων σε όλο το δήμο με τραπεζοκαθίσματα, καταπατώντας τα δικαιώματα των πεζών, η δημοτική αρχή ακολουθεί την ίδια παρελκυστική τακτική, επικαλούμενη αδυναμία ελέγχου επιχειρώντας να μεταφέρει να επιμερίσει τις ευθύνες της στο δημοτικό συμβούλιο.

Χρειάζεται άραγε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για να τηρηθεί ο νόμος και οι κανονισμοί;

Όλοι όσοι ζούμε και περπατάμε στο Βύρωνα, γνωρίζουμε καταστήματα που παρανόμως καταπατούν- καταλαμβάνουν ολόκληρα πεζοδρόμια, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών, άλλα βάζουν τραπεζοκαθίσματα στο οδόστρωμα. Τι προτίθεται να κάνει η δημοτική αρχή γι αυτά; Τι θα κάνει γι αυτά που με τα ντεσιμπέλ της μουσικής τους ενοχλούν τους περιοίκους;

Υποκριτικά δηλώνει ότι θα τηρηθεί η νομιμότητα. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Απαιτούμε να ζούμε σε μια πόλη που θα μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα. Οι δημόσιοι κοινόχρηστοι χώροι, ανήκουν σε όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.