Σχετικά με τις παραχωρήσεις των αθλητικών χώρων της πόλης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απάντηση-τοποθέτηση της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής για την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά με τις παραχωρήσεις των αθλητικών χώρων της πόλης

Η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «ΠΑΕ vs Δικαίωμα του λαού και της νεολαίας στην άθληση … 2-0. Την …ασίστ και για το δεύτερο γκολ την πιστώνεται η δημοτική αρχή» στην οποία εκφράζει τις ανησυχίες και τις αντιρρήσεις της για την εκ νέου παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου της Καισαριανής στην ΠΑΕ Κηφισιά.

Ανησυχίες που και η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής έχει και τις έχει εκφράσει επανειλημμένα στα Δημοτικά Συμβούλια από πέρσι όταν έγινε η πρώτη  παραχώρηση, αλλά και με την τοποθέτηση της στο ΔΣ της ΚΕΔΗΚ, στο οποίο ψηφίστηκε η εν λόγω παραχώρηση. Μια παραχώρηση που στο βωμό της επίτευξης κάποιων εσόδων για τα άδεια ταμεία του Δήμου, δυσχεραίνει την ελεύθερη  πρόσβαση σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους στους δημότες και τα σωματεία της πόλης μας. Και όλα αυτά γίνονται με «όχημα» την ΚΕΔΗΚ, στην οποία η Δημοτική Αρχή έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία, την έχει μετατρέψει στον «δούρειο ίππο» της παράκαμψης και αγνόησης του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ’ επέκταση της βούλησης του λαού της Καισαριανής. Η Οικονομική Επιτροπή παραχωρεί όλους τους διαθέσιμους χώρους στην ΚΕΔΗΚ και η τελευταία σε κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη. Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει δηλαδή. Η κοινωφελής επιχείρηση της Καισαριανής, δεν πράττει τίποτα απολύτως στην συγκεκριμένη περίπτωση για την κοινωνική ωφέλεια, αλλά γίνεται ένας αυτόκλητος διαχειριστής δημοτικής περιουσίας προς ενοικίαση.

Ανησυχίες που γίνονται εντονότερες, αν συνδυαστούν και με την ανακοίνωση για την συγχώνευση του Α. Ο. Μικρασιατικού με τον Εθνικό Αστέρα που έγινε το ίδιο χρονικό διάστημα. Μια συγχώνευση που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και πολλές αντιδράσεις από φορείς και φιλάθλους στην πόλη μας και έχει διαμεσολαβητή και «προξενήτρα» τη Δημοτική Αρχή και χρηματοδότη την ΠΑΕ Κηφισιά. Και βέβαια μας προκαλεί εύλογες ανησυχίες το γεγονός ότι κινείται προς την ίδια κατεύθυνση με τις παραπάνω αναφερόμενες παραχωρήσεις, δημιουργώντας ενός είδους defacto αλλά και αμφιβόλου εγκαθίδρυσης καθεστώς της εν λόγω ΠΑΕ στο χώρο του Δημοτικού σταδίου της πόλης μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα έπρεπε λοιπόν σύσσωμη και ενωμένη η αντιπολίτευση να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της δημοτικής περιουσίας. Για άλλη μια φορά όμως η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης εμφανίζεται κατώτερη των προσδοκιών και αντί να εστιάσει στις εύλογες αυτές ανησυχίες, αναλώθηκε στο να κάνει επίθεση στην Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής καθώς και σε μια ακόμα δημοτική παράταξη. Κατηγορώντας τη δημοτική αρχή της ΣΠΚ το 2014, που διοίκησε για μόλις τρείς μήνες και η οποία δεν πρόλαβε επί της ουσίας πραγματικά να κάνει κάτι.  Αποσιωπώντας βεβαίως το γεγονός, ότι ανέλαβε αμέσως μετά τη διοίκηση του Δήμου η ίδια η Λαϊκή Συσπείρωση και το ότι στην τετραετία που διοίκησε διαχειρίστηκε τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους ακολουθώντας πλήρως το υπάρχον statusquo, παρόλο που προεκλογικά «δεσμευόταν» ότι οι αθλητικοί χώροι θα επιστρέψουν στο λαό της Καισαριανής. Επί δημαρχίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, άλλωστε ξεκίνησε η ενοικίαση/παραχώρηση σε ιδιώτη του κλειστού γηπέδου των δημοτικών εγκαταστάσεων έναντι τιμήματος. Μια παραχώρηση την οποία συνεχίζει να την υπερψηφίζει ακόμα και σήμερα.

Μήπως εν τέλει, κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους; Εκτός αν θέλουν να δεχτούμε ότι εμπορευματοποίηση συνιστά κάθε παραχώρηση εκτός από εκείνες που κάνει και προωθεί η Λαϊκή Συσπείρωση. Αυτές αλήθεια, πως λέγονται;

Μάλλον διακατέχονται από μια ευαισθησία alacarte. Ή ίσως να βρίσκουν χρησιμότερο για την πόλη να κάνουν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση παρά στη Δημοτική Αρχή.

Τελικά μήπως έπρεπε να τιτλοφορήσετε την ανακοίνωσή σας: assist η προηγούμενη Διοίκηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, buzzerbeater τρίποντο η Δημοτική Αρχή Βοσκόπουλου;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.