Δεν αποχωρίζονται το κινητό στις διακοπές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αναπόσπαστο «αξεσουάρ» των διακοπών αποτελεί το smartphone για τους Έλληνες, καθώς 6 στους 10 απαντούν σε έρευνα ότι δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό τους κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης, οι Έλληνες σε ποσοστό 59% απαντούν ότι δεν μπορούν να αποχωριστούν το κινητό στις διακοπές και δηλώνουν ότι κάθε άλλο παρά τους ενοχλεί η χρήση της τεχνολογίας στη διάρκεια των διακοπών, υποστηρίζοντας ότι το κινητό και το tablet βελτιώνουν την εμπειρία του ταξιδιού, καθώς τους κρατούν σε επαφή με τους φίλους και με τα κοινωνικά δίκτυα. Ένα ποσοστό 25% απαντά πως ούτε συμφωνεί, ούτε διαφωνεί με αυτήν την άποψη. Υπάρχει βέβαια και ένα 13%, το οποίο διαφωνεί ριζικά με αυτήν την άποψη.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι πολίτες στην Ελλάδα σε ποσοστό 79% συμφωνούν πολύ με την άποψη ότι ένα τηλέφωνο ή ένα tablet μπορεί να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία. Στο μεταξύ, ένα ποσοστό 17% δηλώνει ότι ούτε συμφωνεί, ούτε διαφωνεί με την παραπάνω άποψη, ενώ μόλις ένα 4% απαντά κάθετα ότι διαφωνεί με αυτήν τη στάση.

«Έχοντας το τηλέφωνο/tablet μαζί μου, νιώθω ότι δεν θα χάσω τίποτα όσο λείπω», απαντά το 62% των πολιτών στην Ελλάδα. Επίσης, περίπου το 1/3 των Ελλήνων δηλώνει πως ούτε συμφωνεί, ούτε και διαφωνεί με την άποψη αυτή, ενώ μόλις ένα ποσοστό 10% εκφράζει απερίφραστα τη διαφωνία του με αυτήν τη θέση.

Στο μεταξύ, το 62% των πολιτών στην Ελλάδα δηλώνει ότι τους αρέσει να έχουν επαφή με τους ανθρώπους τους, όταν λείπουν διακοπές, επιθυμία την οποία εξυπηρετεί η τεχνολογία.

Μόνο μια μικρή αναλογία Ελλήνων, το 19%, απαντά ότι η τεχνολογία, τους εμποδίζει να απολαύσουν τις διακοπές τους, ενώ το 32% δεν έχει ούτε θετική, ούτε αρνητική άποψη για το θέμα αυτό. Μάλιστα, σχεδόν οι μισοί Έλληνες (το 48%) απαντούν ότι διαφωνούν από πολύ έως αρκετά με την άποψη ότι η τεχνολογία είναι κάτι που τους εμποδίζει να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Μετά από δύο καλοκαίρια πανδημίας κι ενώ δεν υπάρχουν πλέον περιοριστικά μέτρα, η έρευνα της YouGov δείχνει ότι ακόμα η πλειονότητα των Ελλήνων προτιμά να κάνει διακοπές εσωτερικά, παρά σε κάποια χώρα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι εννιά στους δέκα Έλληνες φέτος θα πάνε διακοπές, κυρίως στην Ελλάδα. Παραθαλάσσιες διακοπές είναι οι πιο δημοφιλείς, ενώ βασικό κριτήριο για την επιλογή ενός προορισμού είναι η σχέση κόστους – ποιότητας και οι οικονομικές τιμές, ενώ ουσιαστικής σημασίας είναι η παρέα, οι φίλοι και η οικογένεια.

Πηγή: all.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.