Μανώλης Δερμιτζάκης παρά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων: Ανοίξτε τα όλα, έξω ο κόσμος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την ώρα που σημειώνει αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων, ο Μανώλης Δερμιτζάκης κάνει τη δική του πρόταση – ανατροπή.

Να ανοίξουν τα πάντα και να βγει ο κόσμος έξω από το σπίτι, σε χώρους καλά αεριζόμενους και να ανασταλλούν όλοι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις παρά το αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορvνοϊού και διασωληνωμένων, ζητεί ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, την ώρα, μάλιστα, που ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στέλνει τελεσίγραφο να βρεθούν 200 ιδιώτες γιατροί που θα συμβάλλουν εθελοντικά στην πανδημία του κορωνοϊού διαφορετικά θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό την επίταξή τους. 

Την παρέμβασή του αυτή ο Μανώλης Δερμιτζάκης την έκανε μέσω Facebook. Αναλυτικά τι έγραψε: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη. Η μόνη λύση είναι μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους! Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω ή σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω. Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων, ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση. Τέλος βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κ.λπ), ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα.

Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο. Και φυσικά μάσκα παντού και πάντα!

Πηγή: ethnos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.