Το δικαίωμα των σπουδών στους νόμους της αγοράς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

* Αρθρο του Σπύρου Τζόκα 

Παρακολουθώντας στα ΜΜΕ κάποιες εκπομπές για τη φοιτητική στέγη, μιας και αυτή την εποχή το θέμα είναι πιασάρικο και πουλάει, αντιλαμβάνεται κάποιος με ευκολία ότι ζει σε μια κοινωνία βαθιά ταξική και ανάλγητη. Προσέξτε διάλογο μεταξύ δημοσιογράφου μεγάλου καναλιού και του πρόεδρου των μεσιτών μια πόλης που πρόκειται να φιλοξενήσει νέους φοιτητές;

Δημοσιογράφος: Αυτές τις μέρες θα έρθουν στην πόλη σας οι νέοι φοιτητές του Πανεπιστημίου και θα αναζητήσουν στέγη. Ποια προβλήματα θα αντιμετωπίσουν;

Μεσίτης: Γνωρίζετε ότι η αγορά ρυθμίζεται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Επομένως η αυξημένη ζήτηση θα αυξήσει και τις τιμές!!!

Δημοσιογράφος: Πόσο εκτιμάται ότι θα κοστίσει μια απλή φοιτητική στέγη;

Μεσίτης: Εξαρτάται από το χρόνο του διαμερίσματος, από την περιοχή και τα λοιπά. Πάντως είναι δύσκολο να βρεθεί στέγη με λιγότερο από 300ευρώ το μήνα.

Δημοσιογράφος: Αν συμπεριληφθούν και τα υπόλοιπα μου λέτε ότι η πιο φθηνή στέγη θα κοστίσει γύρω στα 500 ευρώ .

Μεσίτης; Περίπου!!!

Δημοσιογράφος: Έστω με αυτές τις τιμές υπάρχουν διαμερίσματα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες;

Μεσίτης: Είναι πολύ δύσκολο ως απίθανο να καλυφθούν οι ανάγκες!!! Δεν υπάρχουν τόσα διαθέσιμα διαμερίσματα!!!

Δημοσιογράφος: Ευχαριστώ.

Κλείνει ο σουρεαλιστικός αυτός διάλογος, χωρίς καν ένα σχόλιο από το δημοσιογράφο. Χωρίς να αναρωτηθεί έστω που θα μείνουν οι φοιτητές που θα έλθουν στην πόλη. Χωρίς καν να ντρέπεται κανείς.

Το συμπέρασμα είναι ότι όταν η κυβέρνηση έχει το θράσος να µιλάει για «αριστεία» εννοεί προφανώς ότι οι φοιτητές που εισάγονται σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή μακριά από την πόλη τους όχι μόνο πρέπει να πληρώνουν τα πανάκριβα νοίκια για «τρύπες» ή «ερείπια», αλλά να είναι και ευχαριστημένοι αν βρουν στέγη για να μείνουν. Σύμφωνα με τον μεσίτη μπορεί και να μην βρουν, άρα θα πρέπει να έχουν πακέτο να μείνουν σε ξενοδοχείο ή να εγκαταλείψουν!!!

Αναφορικά δε με τις φοιτητικές εστίες μόνον κλαυσίγελο προκαλούν. Οι ελάχιστες και υποβαθµισµένες φοιτητικές εστίες µετά βίας επαρκούν για το 9% των φοιτητών που σπουδάζουν σε άλλη πόλη. Το δε ετήσιο φοιτητικό στεγαστικό επίδοµα που αντιστοιχεί σε 83 ευρώ το µήνα, αποκλείει φοιτητές µε άδικα κριτήρια και καταβάλλεται… του χρόνου! Αν προσθέσει και τις αυξήσεις-φωτιά στο ηλεκτρικό ρεύµα, στα καύσιµα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, τότε διαπιστώνει ότι δεν φτάνει ένας µισθός! Αν είσαι βέβαια τυχερός και βρεις σπίτι!!!

Και ενώ οι καταγγελίες πέφτουν βροχή για ακατάλληλα διαµερίσµατα, που κοστίζουν χρυσάφι, εξώσεις φοιτητών γιατί δεν µπορούν να πληρώσουν το νοίκι ή για την «τουριστική αξιοποίηση» της οικίας, τα κόμματα και οι νεολαίες περί άλλων τυρβάζουν, εκτός από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, που αξίζει κάποιος να διαβάσει τις καταγγελίες της με τελευταία αυτή που δημοσιεύθηκε στις 23 Αυγούστου 2022. Μια δημοσίευση με συγκεκριμένες προτάσεις. Παραθέτω ένα απόσπασμα:

«Κανένας φοιτητής δεν είναι μόνος του στην προσπάθεια να στεγάσει τα όνειρά του για σπουδές! Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες έχουν δίπλα τους το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, που καταθέτουν προτάσεις και πρωτοστατούν στη διεκδίκηση για σύγχρονη, δωρεάν φοιτητική στέγη για όλους. Έχουν δίπλα τους τους συµφοιτητές τους, τους φοιτητικούς συλλόγους, που οργανώνουν τον αγώνα και την αλληλεγγύη, τη φιλοξενία όποιου φοιτητή έχει ανάγκη! Εκατοντάδες φοιτητές µέσα από τέτοιους αγώνες κατάφεραν να πάρουν δωµάτιο στην εστία ή βοηθήθηκαν να βρουν σπίτι, ανάγκασαν το υπουργείο και τις διοικήσεις των πανεπιστηµιακών ιδρυµάτων να διαθέσουν δωµάτια σε ξενοδοχεία για τη στέγαση φοιτητών! Με διεκδίκηση και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουµε!»

Ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσα στην μαυρίλα.

*Ο Σπύρος Τζόκας είναι Πανεπιστημιακός – Συγγραφέας

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.