Προτάσεις για τη μείωση του στεγαστικού κόστους από το Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νοτίου Τομέα Αθηνών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το κόστος στέγασης έχει εκτοξευθεί και στις περιοχές του Νότιου Τομέα Αθηνών λόγω μετατροπής πολλών κατοικιών σε βραχυχρόνιας μίσθωσης κατοικίες που σε συνδυασμό με την γενικότερη ακρίβεια και τη μισθολογική στασιμότητα αποτελεί κοινωνική «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί καθώς πλήττει ως επί το πλείστον τους νέους εργαζόμενους, τις νέες οικογένειες, τους φοιτητές και τις οικογένειες τους.

Ο κίνδυνος Διατάραξης της κοινωνικής συνοχής λόγω του στεγαστικού ζητήματος αποτελεί μείζον κοινωνικό πρόβλημα και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από πολύ νωρίς έχει επεξεργαστεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προτάσεις για την αντιμετώπιση του τη στιγμή που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το είχε αρχικά παντελώς εκτός ατζέντας και στην πορεία υπό το βάρος της πίεσης λόγω ανάδειξης του ζητήματος με πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη έχει διατυπώσει σκόρπιες υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος στα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα που ταλανίζονται.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει σήμερα μια δέσμη άμεσων και μακροπρόθεσμων μέτρων αξιοποιώντας την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Πορτογαλία.

Μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης προτείνεται να κατασκευαστούν χιλιάδες κατοικίες που θα διατίθενται με χαμηλό ενοίκιο σε νέους και οικογένειες. Έτσι θα δημιουργηθεί σταδιακά ένα δημόσιο αποθεματικό κοινωνικών κατοικιών.

Παρέχοντας κίνητρα, όπως είναι  φορολογικές ελαφρύνσεις αλλά και χρηματοδότηση του κόστους ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης, ιδιοκτήτες κενών κατοικιών θα ενθαρρυνθούν και θα δεσμευτούν να τις διαθέτουν στη συνέχεια για μακροχρόνια ενοικίαση σε προσιτές τιμές.

Για το οξύ πρόβλημα της φοιτητικής στέγης, προτείνεται να κατασκευαστούν νέες φοιτητικές εστίες.

Στην δέσμη άμεσων μέτρων περιλαμβάνονται:

-Η διεύρυνση της επιδότησης ενοικίου με κοινωνικά κριτήρια

-Το πρόσθετο επίδομα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει σε πόλη κύριου τουριστικού προορισμού

-Η επαναφορά της έκπτωσης φόρου ενοικίου για τα παιδιά που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με τις προτάσεις του δημιουργεί αντίβαρα στην κοινωνική ανισότητα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.