Πενιχρή χρηματοδότηση των Δήμων από το ΥΠΕΣ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το ποσό 79.880,00 ευρώ που δίνεται στο Δήμο Βύρωνα δεν καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων.

Πενιχρό θεωρείται  από στελέχη των Δήμων  το συνολικό ποσό ύψους 28 εκ. ευρώ που κατανέμεται από το Υπ. Εσωτερικών σε όλους τους Δήμους για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους.

Πρόκειται για την Γ΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 € από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.

Από το υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζεται ότι για την κατανομή του χρηματικού ποσού ελήφθησαν υπόψη δεδομένα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την σχολική χρονιά 2020-2021, που αφορούν στον αριθμό των μαθητών ανά σχολική βαθμίδα, στον αριθμό των σχολείων και στον αριθμό των τμημάτων ανά κλιματική ζώνη, ενώ συνεκτιμήθηκε και η υλοποίηση του θεσμού του σχολικού τροχονόμου.
Επίσης διευκρινίζεται ότι από τα κατανεμηθέντα ποσά παρακρατούνται για την ενίσχυση των προϋπολογισμών των δήμων, τα ποσά που απαιτούνται για την κάλυψη των δαπανών των μέσων ατομικής προστασίας του προσωπικού καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλαμβάνεται κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 18 του ν.3870/2010

Διαβάστε τον πίνακα κατανομής ΕΔΩ

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.