Νέα Υόρκη: Τα μουσεία πλέον είναι υποχρεωμένα να αναφέρουν αν έχουν έργα που είχαν κλαπεί από τους Ναζί

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης υπέγραψε νόμο με βάση τον οποίο πλέον όλα τα μουσεία της συγκεκριμένης αμερικανικής Πολιτείας είναι υποχρεωμένα να αναφέρουν εάν τα έργα τέχνης που διαθέτουν, είχαν κλαπεί από τους Ναζί.

Σύμφωνα με το cnn.com, ο νόμος αποτελεί μέρος μιας σειράς νομοθετημάτων που αποσκοπούν στην τιμή και την υποστήριξη των επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Μάλιστα, ο Τζακ Κλίγκερ, διευθύνων σύμβουλος του Μουσείου Εβραϊκής Κληρονομιάς στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι «περισσότεροι από 600.000 πίνακες κλάπηκαν από τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πλουτίζοντας το ναζιστικό καθεστώς και εξαλείφοντας παράλληλα τον εβραϊκό πολιτισμό».

Παράλληλα, τόνισε πως «για χρόνια, πολλοί από αυτούς τους πίνακες εκτίθενται σε ιδρύματα, χωρίς όμως να αναγνωρίζεται η προέλευσή τους», προσθέτοντας ότι «η νέα νομοθεσία το διορθώνει αυτό και επιτρέπει στα ιδρύματα της Νέας Υόρκης να τιμήσουν εκείνους που χάθηκαν και των οποίων τα προσωπικά αντικείμενα εκλάπησαν με σκοπό το κέρδος».

Επίσης, η νέα νομοθεσία περιλαμβάνει επίσης μέτρα για τη βελτίωση της εκπαίδευσης στα σχολεία όσον αφορά στο Ολοκαύτωμα, καθώς και την έκδοση ενός καταλόγου χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που απαλλάσσουν από τα τέλη για τις αποζημιώσεις του Ολοκαυτώματος.

«Μαθαίνουμε ιστορία κοιτάζοντας έργα τέχνης», δήλωσε ο Γκρεγκ Σνάιντερ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Claims Conference, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στην παροχή αποζημιώσεων και βοήθειας στους επιζώντες του Ολοκαυτώματος.

Πηγή: newsbeast.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.