Επίσκεψη στον Βλητικό από αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Καισαριανής,  με επικεφαλής τον Ηλία Σταμέλο και αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Γεωργοπούλου Κανέλλα και Πλυτά Βαγγέλη, πραγματοποίησε επίσκεψη στις 11/9/2022,στον οικισμό του Βλητικού Σταθμού. Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που ζουν εδώ και δέκα μέρες οι κάτοικοι, αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες,  λόγω της διακοπής παροχής νερού εξαιτίας βλάβης στην αντλία  και της δεύτερης γεώτρησης (η πρώτη είχε χαλάσει από τον Μάη χωρίς να έχει επισκευαστεί μέχρι σήμερα).  Αυτή η κατάσταση βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την αντιπυρική προστασία του οικισμού.

Οι κάτοικοι επίσης κατήγγειλαν την απαράδεκτη κατάσταση με την ποιότητα του νερού που προμηθεύονται από την υδροφόρο μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές,  που σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται να το πιούν ή να το χρησιμοποιήσουν στο μαγείρεμα. Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που παραθέτουμε

Επισημάνθηκαν και άλλα προβλήματα όπως οι ανυπαρξία δρόμων, χώρων για αθλητισμό, αντιπυρικά μέτρα αλλά και η συνεχής επιδρομή κουνουπιών.

Μας υπέδειξαν σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούνται από  δέντρα που κρέμονται πάνω από τις στέγες των σπιτιών τους  και την ανάγκη άμεσων μέτρων πριν την έλευση του χειμώνα.

Τέλος για τα χρόνια προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο οικισμός, δεν έχουν απλώς να αντιμετωπίσουν το δαιδαλώδες του επιτελικού κράτους αλλά και μια εχθρική και προσβλητική δημοτική αρχή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής απαιτεί να δοθεί λύση  τώρα στο άμεσο πρόβλημα της υδροδότησης και να προχωρήσουν γρήγορα όλα τα αναγκαία μέτρα για τις μόνιμες λύσεις.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.